Jeff Bezos Nişanlandı !

Jeff Bezos Nişanlandı !
2019 yılından beri birlikte olan Jeff Bezos ve Lauren Sanchez'in nişanlandığı açıklandı. Elde edilen bulgulara göre Bezos, 2024 yılında eşini uzaya göndermeyi planlıyor.

Leyla Karahan Hız - Dikkate değer bir gelişme, Amazon'un kurucusu ve milyarder iş adamı Jeff Bezos ile olan ilişkisidir. Bezos'un 2019'dan beri çıktığı Lauren Sanchez ile nişanlandığı ve şu sıralar Bezos'un 500 milyon dolarlık yatında kutlama yaptığı bildiriliyor. Bezos da müstakbel eşine tüm kadınları kıskandıran bir jest yapacak.

Jeff Bezos, Blue Origin adlı bir uzay taşımacılığı şirketini yönetiyor. Bu şirket, dünyaca ünlü bir şirketi bir uzay uçuşunun ardından uzaya ve Dünya'ya getirerek haberimize şimdiden konu oldu. Lauren Sanchez'e yapılan jest tam olarak bu. Hatta daha önce duyurulan bir proje kapsamında bir grup kadın Sanchez ile birlikte uzaya gönderilecek.

Fırlatma 2024 yılında gerçekleşecek

Daha önceki bir açıklama, lansmanın 2024'te gerçekleşeceğini belirtiyordu. Ancak, Lauren Sanchez liderliğindeki uçuşa başka kadınların katılıp katılmayacağı belli değil. Sanchez ve beraberindekiler, bu uçuş kapsamında yerden yaklaşık 100 kilometre yükselerek 15 dakika boyunca Dünya'yı uzaydan gözlemleme fırsatı bulacak.
Lauren Sanchez hakkında da bilgiler verelim. 59 yaşındaki bir haber muhabiri olarak çalışıyordu. Pilot lisansını yaklaşık on yıl önce alan Sanchez, Christopher Nolan'ın 2017'de vizyona giren "Dunkirk" filminde de hava durumu danışmanı olarak çalıştı. Lauren Sanchez, Jeff Bezos ile ilişkisinin başladığı 2019 yılından bu yana bir fenomen haline geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.