İŞKUR 837 güvenlik görevlisi başvuru şartları ve tarihleri

İŞKUR 837 güvenlik görevlisi başvuru şartları ve tarihleri
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yayımlanan ilana göre en az ilköğretim ve lise mezunu olmak üzere 837 güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Başvuru şartları ve tarihleri haberimizde yer almaktadır.

İşsizlerin en büyük umudu olan İŞKUR iş ilanları yayımlamayı sürdürüyor. Eylül ayı içerisinde gerçekleşecek alımlarla 837 güvenlik görevlisine istihdam sağlanacak. Bu önemli ve revaçtaki iş koluna başvuruda bulunmak isteyen binlerce adayı şartlarını ve tarihlerini de araştırmaya başladı. Detayları sizler için araştırdık.

İŞKUR 837 güvenlik görevlisi alımı başvuru tarihleri
Milyonların istihdam için sırada beklediği İŞKUR'un en az 21 ilde toplam 837 güvenlik görevlisi istihdam edeceğı öğrenildi. Maaşlı olarak çalışacak görevliler için adaylararaştırmalara başladı. Başvuru tarihi 4-14 Eylül olarak belirlendi. Maaşların ise 2 bin 650 lira ile 3 bin lira arasında değişmesi bekleniyor.

İŞKUR 837 Güvenlik görevlisi Alımı hangi İllerde?
İŞKUR 4 Eylül 2019 Çarşamba günü açılan iş ilanıyla 837 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştiriyor. Bu 837 güvenlik personeli alımı, İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere Bursa, Manisa, Antalya, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Denizli, Kocaeli, Sakarya, İzmir, Konya, Kırklareli, Uşak, Adana, Çanakkale, Aydın, Gaziantep, Mersin, Malatya, Ankara ve Kırıkkale olmak üzere Türkiye'nin toplamda 21 şehrinde yapılıyor. 





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.