İmza gününde yoğun ilgi

İmza gününde yoğun ilgi
Gazeteci & Yazar Funda Akosman Erman, art arda düzenlediği imza günleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Erman, "Down sendromlu çocuklar yararına çalışmalarımız devam edecek. Dilerim yeni yılda da imzalarımız, yeni etkinliklerimiz ve yeni kitaplarımız, tüm hızıyla devam eder" dedi

Önce Şişli Down Kafe'de imza günü düzenleyen Erman, sonrasında Bahçeşehir Gençlik Spor Kulübü'nde sevenleriyle buluştu. Saat 11.00'da başlayan etkinlikte Funda Akosman, tarçınlı kurabiyeler ve kahve eşliğinde hayranlarıyla sohbet etti. Az Yayın Grubu'ndan çıkan "Papatyanın Yaprakları" kitabı sayesinde şehir şehir gezen Akosman, geçtiğimiz günlerde Ankaralı sevenleriyle de bir araya gelmişti. Kitabın bütün gelirini down sendromlu kardeşlerimize bağışlayan ünlü gazeteci aynı zamanda büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atmış oldu.

Sürpriz yaptılar
Gördüğü ilgiden memnun olduğunu dile getiren Funda Akosman: "2019 yılının son gününde Bahçeşehir Gençlik Spor Kulübü'nde Papatyanın Yaprakları kitabının imzası için toplandık. Papatyanın Yaprakları kitabımda röportajımıza yer verdiğim 23 yıllık sevgili dostum Demet Aydın, yine 23 yıllık dostum sevgili Selma Üzeltürkay ve eşi Hikmet Bey bana sürpriz imza günü düzenlediler, tarçınlı kurabiyeler, kahve ve çay eşliğindeki sohbet ile sıcacık bir ortamda dostlarla olmanın büyük keyfini yaşattılar çok çok teşekkürler ederim. Gelen çok eski dostlarıma, gelmek isteyen gelemeyen bana ulaşan tüm dostlara çok teşekkürler. Down sendromlu çocuklar yararına çalışmalarımız devam edecek. Dilerim yeni yılda da imzalarımız, yeni etkinliklerimiz ve yeni kitaplarımız, enerji eğitim ve şifa çalışmalarımız tüm hızıyla devam eder, tüm güzellikler bizlerle olur, hep birlikte mutlu yıllar geçiririz. Hayatı daha anlamlı ve yaşanılası hale getiren candan dostlarıma sonsuz teşekkürlerimle" dedi. Funda Akosman Erman, yeni yılın ilk imza gününde 3 Ocak tarihinde Beylikdüzü'nde düzenlenecek olan Leys Fest Alışveriş Şenliği'nde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.