İKİ RESİM ARASINDAKİ 5 GİZLİ FARKI 10 SANİYEDE BULANLARIN ZEKASI ÇOK YÜKSEK

İKİ RESİM ARASINDAKİ 5 GİZLİ FARKI 10 SANİYEDE BULANLARIN ZEKASI ÇOK YÜKSEK
İki timsah resmi arasında 5 fark var. Tüm farklılıkları 10 saniye veya daha kısa sürede bulabiliyorsanız, detaylara dikkat seviyeniz yüksektir.

Müge Yücetürk - Farkları bulun, benzer iki fotoğrafı yan yana koyan popüler bir etkinliktir. Yarışmayı başarıyla tamamlamak için, katılımcıların süre sınırı içinde iki resim arasındaki tüm farkları bulması gerekir. Bu hem çocuklar hem de yetişkinler için popüler bir aktivitedir ve sınırlı problem çözme süresi, onu eğlenceli ve rekabetçi bir aktivite haline getirir.

Bu aktivite tek başına veya gruplar halinde yapılabilir ve zihinsel uyanıklığı ve genel beyin fonksiyonunu iyileştirmek için günlük rutininize kolayca dahil edilebilir. Ne kadar dikkatli olduğunuzu görmek ister misiniz? 2 timsah resmi arasındaki 5 farkı 10 saniye veya daha kısa sürede tespit edip edemediğinize bakın.

1563673.webp

İki resim arasındaki farkı bulun ?

Yukarıda paylaşılan görüntü, bir su kütlesinin yanında bir timsahın yan yana iki görüntüsünü gösteriyor. İki resim birbirine çok benziyor ancak aralarında 5 fark var ve sizin göreviniz bu farklılıkları 10 saniye içinde bulmak.

Bu zorluğu tamamlamanın en iyi yolu, resimlere odaklanmak ve aralarındaki farkları bulmaktır. Bazı farklılıklar göze hoş gelirken bazılarının fark edilmesi zaman alır. Tüm farklılıkları görebilir misin?

Gizli farkları buldun mu ?

Resimlere tekrar bakın ve gözle görülür farklılıklar arayın. Acele edin, zamanımız azalıyor. İyi gözlem becerisine sahip bir kişi, ayrılan süre içinde tüm farklılıkları görebilir. Bu aktivite eleştirel düşünmeyi harekete geçirir, bilişsel becerileri geliştirmeye yardımcı olur ve harika bir zeka oyunu görevi görür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.