İki Resim Arasındaki 12 Farkı 20 Saniyede Bulanların IQ Seviyesi 160 Çıkıyor!

İki Resim Arasındaki 12 Farkı 20 Saniyede Bulanların IQ Seviyesi 160 Çıkıyor!
Zeka testleri ile beyninizi eğitebilirsiniz. Bu farkı bulma zeka testinde, iki resim arasında çok az fark var. IQ testinde 20 saniye içinde toplam 12 fark bulmanız gerekiyor. İki resim arasındaki 12 farkı 20 saniyede bulabilir misiniz?

Berrin Yeşiltepe - Burada, farklılıkları tespit ederek bir tür zeka testini tartışacağız. Bu zeka testinin 12 farkı var. Birbirinin aynısı gibi görünen iki görüntü arasındaki farkları tespit etmek, keskin bir göz ve büyük bir konsantrasyon gerektirir. Ek olarak, testi ayrılan süre içinde tamamlamak için hızlı öğrenmeniz gerekir. 2 fotoğraf arasındaki 12 farkı 20 saniyede bulabilir misiniz?

zeka-testi-iki-resim-arasindaki-12-farki-25-saniyede-bulan-neredeyse-yok-1666077218-4998.webp

İki fotoğraf arasında 12 fark var

Hem yetişkinlerin hem de çocukların kendileri için deneyebilecekleri bu test ile siz de beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Belirli bir süre içinde 12 farkı bulmak kolay gibi görünse de aslında çok zordur. Hazır olduğunuzda, başlama zamanı!

20 saniyede 12 farkı görebilir misiniz?

Gösterilen fotoğraf yetişkin bir ayı ve yavrularını göstermektedir. Bu görüntüler aynı görünüyor ancak 12 farklı bölüme sahip. Sorularınızın yanıtlarını görmek için mesajı aşağı kaydırma seçeneğiniz vardır. Ancak cevaplara bakmadan önce kendiniz denemelisiniz. Dolandırıcılığa başvurmadan bir çözüm bulabilir misiniz?

gmxfm-1666077196-4749.webp

Resimdeki 12 farkı buldunuz mu?

20 saniyede kaç fark görebilirsiniz Verilen süre içinde tüm farklılıkları bulabiliyorsanız, aslında iyi bir gözlem yeteneğiniz var demektir. İş bulamıyorsanız işte bazı çözümler.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.