İki Resim Arasındaki 10 Farkı En Hırslısı Bile 30 Saniyede Bulamaz

İki Resim Arasındaki 10 Farkı En Hırslısı Bile 30 Saniyede Bulamaz
Birbirine benzeyen iki resim aynı görünebilir, ancak aslında farklıdırlar. Bu optik yanılsama görüntüsüne yakından bakın ve iki görüntü arasındaki farklı unsurları belirleyin.

Berrin Yeşiltepe - Üst üste yerleştirilen bu iki resim benzer görünür ancak bakış açısı görüntünün solundan sağına doğru hareket ettiğinde iki görüntü arasında birçok fark vardır.

İki çocuk ve bir köpeğin resmedildiği bu tabloda ağaçlar, kağıt uçaklar, defterler, kuşlar ve kelebekler yer alıyor.

Bu resim, ön planda yeşil bitkiler ve arka planda bina ana hatları ile değiştirilmiş bir nesneyi göstermektedir. 30 saniyede 10 farkı fark edebilenlerin olağanüstü zekaya ve iyi gözlem yeteneğine sahip olduğu iddia ediliyordu. Ardından iki resmi karşılaştırın ve ilginizi çeken farklılıkları belirleyin.

1-2911202272cb8a3a.jpg

Yukarıda paylaşılan görselde, meyve ve çiçeklerle dolu iki ağacın önünde oynayan iki çocuğu görebilirsiniz. Kızlar kağıttan uçak yaparken erkekler de uçak yapacak.

Yukarıda gösterilen iki resim birbirine benziyor ancak aralarında 10 fark var ve onları bulmak 30 saniye sürüyor. Resme yakından bakın ve 10 farkı bulun.

İşte cevap

01-2911202255a29293.jpg

İlk bakışta iki resim arasındaki tüm farkları görmek neredeyse imkansız. En az 7-8 farkı açıkça görebilen herkes, iyi bir gözlem becerisine sahiptir.

Farkı bulma bulmacalarını çözmek her zaman eğlencelidir. Hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından sevilir. İnternette popülaritesi giderek artan bu bulmacalar, hafızanızı geliştirmede ve gözlem becerilerinizi geliştirmede önemli rol oynuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.