İki Resim Arasındaki 10 Farkı 18 Saniyede Bulan Kişiler IQ Seviyesi 150 Çıkıyor

İki Resim Arasındaki 10 Farkı 18 Saniyede Bulan Kişiler IQ Seviyesi 150 Çıkıyor
Bu resimli bulmacada, zekanızı test etmek için iki benzer resim bir araya geliyor. Aynı görünüyorlar ama farklılar. Bu 2 resimdeki 10 farkı 19 saniye içinde bulun. Bu meydan okuma ile zekanızı ve gözlem becerilerinizi test edin.

Müge Yücetürk - Farkı bulun etkinlikleri günümüzün en popüler çevrimiçi etkinliklerinden biridir. İki benzer görüntü arasındaki farkları bulma fikri büyüleyici. Bu aktivite çocuklar, ergenler ve yetişkinler tarafından deneyimlenebilir. Bireysel veya grup halinde deneyebilirsiniz.

Grup etkinlikleriyle ilgili en iyi şey, hangi grubun en hızlı reaksiyon süresine sahip olduğunu öğrenmektir. Bu aktiviteyi bağımsız olarak denemenin avantajı, gözlem becerinizin seviyesini bilmenizdir. Şimdi basit bir mücadeleye hazırlanın.

basliksiz-2.jpg

18 saniyede 2 benzer fotoğraf arasındaki 10 farkı bulun

Bu etkinlik, birbirine benzeyen iki görüntüye odaklanarak ve sizden bunları ayırt etmenizi isteyerek beyninizi canlandırmayı amaçlar. Aşağıdaki görselde de görebileceğiniz gibi göreviniz 18 saniye içerisinde iki resim arasındaki 10 farkı bulmak.

Bu görselde birbirine benzer iki görsel yan yana gösterildiği için 18 saniyede aralarındaki 10 farkı bulmak oldukça zor. Evimin arka bahçesindeki kulübenin yanında duran bir köpek yavrusu görüyorum. Ayrıca her yer çiçekli ve çakıllı yeşil alanlar.

Bu zorluğu çözmenin anahtarı, iki görüntüyü dikkatlice incelemek ve hangi öğelerin farklı olduğunu belirlemektir. Sadece çizmeye odaklanmalı ve farklılıkları tespit etmek için gözlem becerilerinizi kullanmalısınız. Zaman uçar. acele etmek.

Kaç fark buldunuz?

İhtiyacınız olan sürede tüm farklılıkları bulamazsanız, her zaman bu yazının sonundaki çözümlere göz atabilirsiniz. Zeka bulmacalarının cevapları
Çözeltiye hemen tepki vermeyin. Beyin gücünüzü artırmanıza yardımcı olacağı için meydan okumayı adil bir şekilde kabul edin.

2-003.jpg

1. Sol taraftaki resimde fazladan ağaç var.
2. Çitler farklı.
3. Köpeğin tasması farklı renk.
4. Köpeğin patileri farklı
5. Yerde taş eksik
6. Sağ taraftaki resimde 1 çiçek eksik.
7. Mama kabında bulunan yiyecekler farklı.
8. Köpeğin kulübesinin giriş kapısı farklı.
9. Köpeğin gözünde siyah benek yok.
10. Kulübenin yanında fazladan çim var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.