İçsel simya sanatı

İçsel simya sanatı
İçsel simya sanatı, size dengeli yaşamın anahtarını sunuyor. Mutluluk ve denge halinde sinirsel gerilimler yok olacak, enerjisel alandaki uyumsuzluklar giderilecek.

Sevgi, saygı ve diğer şeyler beklemeyince size bunlar daha fazla çığ gibi gelecek. Beklentisiz tutum 'olsa da iyi, olmasa da iyi’ şeklindedir. Sevgi, saygı beklemeyince küçücük bir ilgi bile gözünüzde büyür. Önemli olan sizin vermenizdir, pozitif ve anlayışlı olmanızdır, ayrım gözetmeden sevginizi aktarmanızdır, sevgi içinde yaşamanızdır ve sevgi içinde olmanızdır. Severek verin ve içinizden geleni yapın. Zorla verme eylemi içinde olmak da yapay bir tutumdur.
Dünya Değişim Akademisi’nde uygulanan içsel simya sanatı sayesinde kendinizde keşfetmediğiniz, bilmediğiniz bir çok yön bulacaksınız, değişecek, gelişecek, başkalarını değiştirecek ve dönüşeceksiniz. 
Başka hiçbir yerde bulamadığınız özgürlüğü hissedeceksiniz, tekamül yoluna adım atarak, ilk kez nefes alıp verdiğinizi deneyimleyeceksiniz. Çünkü hayat nefesle başlar. Yaptığınız eylemleriniz spritüel ve tekamül ile dolu olunca çevrenizdeki insanlar da size çekilir. Özgürlük kapıları açıldığında hiçbir zaman yalnız olmadığınızı anlayacaksınız, yalnızlık denen şey son bulacak ve tek başınalık size müthiş bir haz verecek.
Siz, sürekli Yaratıcı Enerji ile bağlantı içindesiniz ama bu bağlantı, bu akış unutulunca yalnızlık hissediyorsunuz. Aslında bu his illüzyondur, yanıltıcıdır. Bencillik ortadan kalktığında ve bedenle özdeşleşme sona erdiğinde özgürlüğü hissedeceksiniz. Bireyselliğin temelinde evrensellik vardır, evrenselliği hissedince yalnız olmadığınızı hissedeceksiniz.
Teorik bilgilendirme ve uygulanan pratik çalışmalar adım adım sizi kendi doğanıza döndürecek. Nefes, enerji, vücut çalışmaları, konsantrasyon ve gevşeme çalışmalarıyla sinirsel gerilimler atılacak, fiziksel, zihinsel, duygusal, ruhsal bütünlüğe ulaşacaksınız. Özgürlüğü dışarıda aramayın, özgürlük içinizde, iç dünyanızda. Önce değişmeye, dönüşmeye kendinizden başlayın. Sonra çevrenizdekiler ve toplum da değişecek.
Sizden akan değişim enerjisi ve sizden yükselen tekamül enerjisi çevrenizi pozitifleştirecek. Eğer gerçek özgürlük içte değil dışta aranırsa o zaman hiçbir şey değişmez. Enerji ve evren sonsuz kaynaklardır, bu sonsuzlukla iletişim içinde olduğunuzda her an sonsuz özgürlük, saadet ve coşku içinde olacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.