İçinizdeki sır perdesi

İçinizdeki sır perdesi
Sır, bilinemeyene  yolculuktur ve heyecan vericidir. Sır, aşka benzer çünkü aşkı canlı tutan, heyecan verici olan içindeki sırdır. Sır hep gizemli olarak kalır ve hiçbir zaman çözülemez. Birşeyleri bilmeye çalışma ve zihni kullanma çabaları sırrı sizden uzaklaştırır.

Sır, bilinemeyene  yolculuktur ve heyecan vericidir. Sır, aşka benzer çünkü aşkı canlı tutan, heyecan verici olan içindeki sırdır. Sır hep gizemli olarak kalır ve hiçbir zaman çözülemez. Birşeyleri bilmeye çalışma ve zihni kullanma çabaları sırrı sizden uzaklaştırır. Sırrın içinde varoluşun gizemi vardır ve varoluş bir danstır, oyundur, Mutlak ile bağlantıdır. Varoluşun içine zihni ve düşünceyi katarsınız yani sürekli 'neden' sorularıyla ilgilenirseniz sırrı ve heyecanı kaçırırsınız.
Dünya Değişim Akademisi olarak içinde sır barındıran değişim teknikleri uyguluyoruz bu teknikler insanlığa ilk kez sunuluyor. Nefes, enerji, vücut, konsantrasyon çalışmalarıyla içinizdeki gerçek öze yolculuk yapıyorsunuz ve içinizdeki sırrı algılamaya başlıyorsunuz. Şunu unutmayın ki her insan bir sırdır ve bu sır çözülemez, sadece yaşanır, yaşatılır.
Değişim teknikleri sizi yepyeni biri yapar ve yenilenirsiniz. Her an yeni tepkiler verebilirsiniz. Hem acılarınızdan kurtulacak hem de edindiğiniz evrensel bilgileri insanlıkla paylaşınca onların acılardan kurtulmalarına yardımcı olacaksınız.
Paylaşma dürtüsü içten gelir ve siz kendiniz yani olduğunuz şey olduğunuzda içinizde bir coşku yükselecek. İşte bu coşku, varlığınızda mevcut olan doğal bir histir. İçinde sır barındırır. O zaman kendinizi evrene, insanlığa açacaksınız. Her söylediğiniz, her eyleminiz bir paylaşım olacak. İçinizdeki sır perdesi açılacak ve sırra uyanacaksınız.
Paylaşım sizi sürekli taze ve canlı tutar. İçinizde bazen suçluluk hissi duyabilirsiniz, bu suçluluk duygusu geçmişten gelir. Kendinizi keşfetme yolculuğunda bir çok negatif unsurla yüzleşebilirsiniz , asla pes etmeyin ve yola devam edin. Kendinizle ilgili gördüğünüz olumsuz dediğiniz nitelikler aslında size ait değil. Onlar yapay benlikle ilgili. Yani kişilik ve karakter ile ilgili. Siz, ebedi, ölümsüz ruhi varlıksınız. Gerçek olan karakterinizde değil, özünüzde saklıdır.
Farkındalık ateşiyle gerçek olmayan her türlü negatif unsur yanıp kül olacak ve bu ateş yenilenmiş bir şekilde doğacaksınız. Bu dönüştürücü ateş, tüm gereksiz çöpleri ortadan kaldıracak. Varoluşsal ateşin içinde yeniden doğacaksınız. Bu, gerçek bir doğum olacak!
Dönüştürücü sırra kendinizi açın ve yeniden doğuşunuzun mucizesini yaşayın...
İçinizdeki sırrı algıladığınızda hayata yeni gözlüklere bakacaksınız..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.