Herkesi Şaşırtıcak Kore Güzellik Sırları Neler ? Nasıl Bu Kadar Güzeller ?

Herkesi Şaşırtıcak Kore Güzellik Sırları Neler ? Nasıl Bu Kadar Güzeller ?
Asyalı kadınlar, doğal ilaçlar ve ev yapımı güzellik ürünleri sayesinde dünya çapında kusursuz ve genç ciltleriyle tanınırlar. Asyalı kadınların güzelliğinin ardındaki nedenler mükemmel bir cilt, uygun cilt bakımı, yüz masajları ve sağlıklı beslenmedir.

Müge Yücetürk - Her zaman Asyalı kadınlar gibi güzel olmak istiyorsanız, Kore güzellik rutinlerini öğrenmek hayatınıza yeni bir güzellik duygusu verebilir. İşte her kadının bilmesi gereken Kore güzellik sırları...

5dfc8e597af5071cd03590d2.webp

Kore Güzellik Sırları

  • Cildiniz Fırçalayın
  • Cilt Bakımı Yapın
  • Kağıt Maske Kullanın
  • Yağlı Ürünler Kullanın
  • Arpa Çayı
  • Temizleme Jeli Kullanın
  • Vücudunuza Önem Verin

Cildinizi Fırçalayın

Koreli kadınlar her gün yüzlerini yumuşak kıllı fırçalarla temizler. Cildinizi bu şekilde günlük olarak temizlemek, cilt tonunu iyileştirecek ve ölü cilt hücrelerini ortadan kaldıracaktır. Ayrıca yüze uygulanan krem ​​ve serumların emilimini de arttırır.

Cilt Bakımı Yapın

Koreli kadınlar, ciltlerine nasıl bakacaklarını erken yaşta ebeveynlerinden öğrenirler. Genç Koreli kadınlar kuruluğu önlemek için ciltlerini her gün nemli tutarlar. Masaj ile nemlendirme de önemlidir.

Kağıt Maske Kullanımı

Levha maskeleri, cildi nemlendiren ve yeni hücre büyümesini uyaran serumlar ve esansiyel yağlarla zenginleştirilmiştir. Koreli kadınlar bu ürünü günde bir veya iki kez kullanıyor. Kağıt maskeyi yüzünüze koyun ve yaklaşık 10 dakika bekleyin.

Yağlı Ürünler Kullanın

Koreli kadınlar genellikle kusursuz bir cilt için uçucu yağlar kullanır. Genellikle sabahları parlatıcı bir yüz yağıyla birlikte gül yağı kullanırlar. Lavanta esansiyel yağı kullanımı yaşlanmayı önler ve genişlemiş gözenekleri küçülterek her yaştan çocuğun daha genç görünmesini sağlar.

Arpa Çayı

Kavrulmuş arpa çayı çoğu Kore restoranı ve kafesinde mevcuttur. Sağlık uzmanlarına göre arpa çayı kilo vermenize, kan dolaşımınızı iyileştirmenize ve cilt tonunuzu eşitlemenize yardımcı olabilir.

Temizleme Jeli

Parlayan bir cilde sahip olmanın iki yolunu deneyin. Sıvı veya yağ bazlı bir temizleyici alın, yüzünüze uygulayın ve ılık suyla yıkayın. Ardından yüzünüzü köpüren bir temizleyici ile yıkayın. Bu sayede cildi temizler ve yüzde sivilce oluşumunu engeller.

Vücudunuza Önem Verin

Yediğiniz ve içtiğiniz her şeyin cildiniz üzerinde doğrudan etkisi vardır. Koreli kadınlar ciltlerini genç tutmak için doğal beslenirler. Ginseng, pu-erh çayı ve yeşil çay, Koreliler için temel bileşenlerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.