Hepsiburada Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık fiyat ve incelemesi

Hepsiburada Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık fiyat ve incelemesi
Efsane cuma indirimleri kapsamında Hepsiburada'dan ürün almak isteyen kullanıcılar büyük bir kar elde ediyor. Kullanıcıların tercih ettiği ürünlerin biri Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık. Sipariş süreci, fiyatı ve incelemesi haberimizde.

Türkiye'nin alışveriş liderlerinden Hepsiburada her gün milyonlarca kişiye hizmet veriyor. Günün her anı yüksek sayıda ziyaretçi sayısıyla ve teslimatını gerçekleştirdiği ürünlerle dikkat çeken internet sitesi, kasım ayında gerçekleştirilen indirim kampanyalarını uygulamaya başladı. Siteye giriş yapan internet kullanıcıları pek çok kategoride binlerce ürüne yüksek indirim oranlarıyla sahip olabiliyor. Biz de Gazete Damga ekibi olarak Hepsiburada'dan Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık siparişi verdik. Alışveriş süreci, fiyatı ve incelemesi ile karşınızdayız.
 


Black Friday nedir?

ABD'de Şükran Günü sonrasındaki ilk cumada (dördüncü cuma) özel indirimler yapılıyor. Yılbaşına hazırlık alışverişi için gerçekleştirilen kampanyalar dünyanın dört bir yanında destek buldu ve binlerce marka belirlenen tarihlerde indirimli ürünlerle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Türkiye de o ülkelerden biri. Ülkemizde efsane indirimler, efsane cuma indirimleri, muhteşem cuma gibi isimler veriliyor. Birçok mağazada izdihamlar yaşanırken popüler alışveriş siteleri dahi zaman zaman çökebiliyor. Hepsiburada ve Trendyol kısa süre önce bunu yaşadı.


Hepsiburada'dan alışveriş yapmak

İnternet dünyasında kullanıcıların en çok tercih ettiği siteleirn başında gelen Hepsiburada'nın binlerce ürünlük stoğunun yanısıra kayıtlı mağazası bulunuyor. Dilediğiniz ürünü sadece birkaç dakika içerisinde sipariş verip ödemenizi yapabiliyorsunuz. Bunun için sadece adres bilgieriniz ve kredi kartınız gerekiyor. Ödeme aşamasında 3D Secure seçeneğini kullanmanızda fayda olduğunu da hatırlatalım.


Hepsiburada Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık kampanyası

Efsane cuma indirimleri kapsamında en çok ilgiyi gören ürünlerden biri de siparişini verdiğimiz kulaklık. Kategoriye girdiğiniz anda 'Efsanenin Yıldızı' olarak ayrı bir şekilde karşımıza çıkan Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık kısa bir süre için kampanyalı fiyatından satılacak.

Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık fiyat ve incelemesi
 


Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık fiyatı

Anker'in en çok satan ürünlerinden biri olan Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 kulaklığın gerçek fiyatı 399 TL. Ancak söz konusu indirimle Hepsiburada üzerinden 200TL'ye satın alabilirsiniz.
 

Anker Soundcore Life Q10 Kablosuz Bluetooth 5.0 Kulaklık incelemesi


Yüksek Çözünürlüklü Ses Sertifikalı
Kablosuz kulak üstü kulaklıklarla CD kalitesinde sesi elde edin. İnanılmaz detay ve zengin tonlar, inanılmaz bir dinleme deneyimi için birleşti.

BassUp
Özel teknoloji, güçlü ses vuruşu eklemek için sesinizin bas frekanslarının gerçek zamanlı analizini ve geliştirmesini sağlar.

60 Saate Varan Çalma Süresi
Anker'in güç yönetimi donanımı sayesinde daha uzun pil ömrüne sahip kablosuz kulak üstü kulaklıkları, tek bir şarjla iki aya kadar dinlemenizi sağlar.

Bluetooth 5.0
Mükemmel denge ve 50 ft'e kadar kablosuz kapsama alanı elde edin.

AUX Modu
3,5 mm ses bağlantı noktası üzerinden sonsuz çalma süresi elde edin.

Kusursuz Çağrılar
Dahili mikrofon üzerinden kablosuz kulaklığınızdaki kulaklıklardan kolayca arama yapın ve konuşmanız bittiğinde, müzik çalmaya devam eder.

Aktif Gürültü Önleme (ANC): Yok
Bluetooth Versiyon: 5.0
Çift Telefon Desteği: Yok
Kulaklık Tipi: Stereo
Müzik Dinleyebilme: Var
Suya & Tere Dayanıklı: Hayır

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.