Gizli kaktüsü bulanların IQ'su 150 çıkıyor!

Gizli kaktüsü bulanların IQ'su 150 çıkıyor!
Bu optik illüzyon, bir oyuncakçı dükkanındaki bir kaktüs bitkisini zekice gizler. En keskin gözlere sahip bir kişi, bir kaktüsü 6 saniye içinde görebilir. Siz de onlardan mısınız Gözlem gücünüzü şimdi test edin!

Vedat Baykal - Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden harika görüntülerdir. Üç tür optik yanılsama vardır.
Gerçekçi, fizyolojik, bilişsel. Optik illüzyonlar, dikkati sürdürmek ve odaklanmayı artırmak için çok faydalıdır.

Ek olarak, optik illüzyonlar, görsel algı ve beynin nasıl çalıştığı hakkında bilgi edinmenin eğlenceli ve ilgi çekici bir yoldur. Hadi kendinizi test etmeye başlayın...

1-002.webp

Yukarıda paylaşılan görsel, çeşitli pelüş hayvanların olduğu bir oyuncakçı sahnesini gösteriyor. Oyuncakçı dükkânının bir yerinde bir kaktüs saklıdır. Göreviniz, gizli kaktüsü 6 saniye içinde bulmak.

Optiklere dikkat ederseniz, kaktüsü çabucak tanıyacaksınız. Kaktüsü gördün mü? Acele edin, zamanımız azalıyor. Görüntüyü tekrar tarayın ve kaktüse benzeyen bir şey bulup bulamayacağınıza bakın.

CEVAPLAR

Kaktüsün nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? Ardından aşağıdaki çözümleri kontrol edin. Resme yakından bakarsanız, görüntünün sağ üst köşesinde gizli bir kaktüs görebilirsiniz.

2-002.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.