Garanti BBVA Bankası internet sitesi çöktü! Garanti'ye nasıl girilir?

Garanti BBVA Bankası internet sitesi çöktü! Garanti'ye nasıl girilir?
Dün siber saldırı şoku yaşayan iki kurumdan biri olan Garanti Bankası'nın cep şubesi ve internet şubesinde sorunlar yaşanıyor. Milyonlarca müşterisi bulunan Garanti BBVA'nın internet sitesine ve cep şubesine nasıl giriş yapılır? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en önemli bankalarından biri olan Garanti BBVA dün siber saldırıların hedefi haline gelmişti. Türk Telekom ile birlikte kötü bir olay yaşayan banka söz konusu saldırılar hakkında açıklamalarda bulundu ve müşterilerinden özür diledi. Bugün yeni haftaya başlayan Garanti BBVA müşterileri, işlem yapmak için girdikleri internet sitesi ve cep şubesinde sorunlar yaşandığını fark etti.
 


Garanti BBVA Bankası internet sitesine nasıl girilir?

En çok kullanılan banka web sitelerinden birine sahip olan Garanti BBVA internet üzerinden müşterilerine hizmet vermektedir. Garanti BBVA internet sitesinin adresi www.garantibbva.com.tr'dir. Zaman zaman bu siteye ulaşılamıyor hatası alınmakta. Anasayfa kimi zaman da direkt olarak açılıyor. Bölgelere göre değişkenlik gösterebiliyor bu durum. Eğer işlem yapacaksanız ve site açılmıyorsa belirli aralıklarla giriş yapmayı tekrar deneyin. Sitenin serverı ile ilgili sorunlarla karşılaşmış olabilirsiniz.


Garanti BBVA Bankası cep şube uygulamasına nasıl girilir?

iOS, Android ve Windows işletim sistemlerine sahip cihazlarda kullanılabilen Garanti BBVA cep şubesi de tıpkı internet sitesi gibi zaman zaman müşterileri hatalarla karşılıyor ve giriş yapılamıyor. İnternet sitesindeki sorunların devam etmesi gibi cep şubede de problemler sürüyor. Bu nedenle eğer giriş sağlayamıyorsanız sonra tekrar denemenizde fayda var. Gün içerisinde tüm sorunların giderileceğini düşünüyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.