Funda Esenç'in hakaret ve küfürlerine maruz kalan Tuğçe Selvi işten mi çıkarıldı

Funda Esenç'in hakaret ve küfürlerine maruz kalan Tuğçe Selvi işten mi çıkarıldı
Geçtiğimiz hafta Bodrum uçağının rötar yapması sebebiyle Funda Esenç İstanbul Havalimanı'nda Tuğçe Selvi'ye hakaret ve küfür etmişti. Olay büyük tepki görürken Tuğçe Selvi'nin işten çıkarıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İstanbul Havalimanı'nında yer hizmetlisi görevlisi Tuğçe Selvi'ye hakaret ve küfürler eden Funda Esenç ile Türkiye'nin en çok konuştuğu konulardan biri olmuş, personele milyonlarca kişi destek vermişti. Olayın ardından hem Atlasglobal hem de Çelebi yaptığı açıklamalarla Selvi'nin arkasında olduklarını ifade etmişti. Ancak yer alan bir iddiaya göre Tuğçe Selvi işten çıkarıldı. Peki bu iddia doğru mu? İşte detaylar...

Şikayetçi olundu
Çelebi'den yapılan açıklamada, 24 Nisan'daki olaya istinaden, Cumhuriyet Savcılığı tarafından resen başlatılan soruşturma çerçevesinde söz konusu çalışanın 26 Nisan'da ifade vermek üzere İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğüne davet edildiği, Ceza Muhakemeleri Kanunu (CMK) 234. madde çerçevesinde ifadesi alınarak, olaya adı karışan kişiden şikayetçi olduğu belirtildi. 

Her destek verilecek
Açıklamada, bu işlem sırasında çalışana her türlü desteğin sağlandığı aktarılarak, "Şirketimiz ayrıca yolcular ile havalimanında çalışan kişilerin karşı karşıya kalmalarını önleyecek tedbirlerin daha geniş bir perspektif ile tüm havalimanı kullanıcılarını kapsayacak şekilde ele alınması gerektiği kanısındadır. Bu amaçla şirketimiz havalimanında görev yapan tüm paydaş şirketler ile iş birliği çabalarını harekete geçirmiştir. Adı geçen personelimizin bu olayla ilgili olarak şirketimizle ilişiğinin kesildiğine ilişkin yapılan spekülasyonlar hiçbir biçimde gerçeği yansıtmamakta olup, şirketimiz mağdur olan personelimizin ihtiyaç duyacağı her türlü desteği vermeye bundan sonra da devam edecektir." ifadeleri kullanıldı. 

funda esenç

SERKAN BALBAL FUNDA ESENÇ TUĞÇE SELVİ

tuğçe selvi

funda esenç atlasglobal

FUNDA ESENÇ SOSYAL MEDYA


Funda Esenç kimdir?

Tozlu Mikrofon adlı internet sitesinin haberine göre özel bir şirkette Halkla İlişkiler uzmanı olarak çalışan Funda Esenç, aynı zamanda iletişim danışmanın olarak da mesleğini yapmaktadır. Esenç’in çalıştığı firma Feride Edige’ye ait. Feride Edige’nin 1997 yılında kurduğu Pro İletişim isimli firma, 2016 yılında Tarkan’ın iletişim danışmanlığını da üstlenmiştir. Funda Esenç Pro İletişim’in genel müdürlüğü görevinden ayrılmıştır.

Funda Esenç hakkında soruşturma açıldığı da Twitter'da iddia olarak yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.