Fashion Week İstanbul 2018'de Kadir Kılıç rüzgarı

Fashion Week İstanbul 2018'de Kadir Kılıç rüzgarı
Dünyanın en önemli tasarımcılarını bir araya getiren moda etkinliği Fashion Week dün İstanbul'da başladı. Cumaya kadar başarılı koleksiyonların sergileneceği etkinliğin ikinci gününe Miin by Kadir Kılıç damga vurdu.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 27-30 Mart 2017 tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek. İlk günü geride kalan organizasyonun ikinci günü de yine önemli sayıda misafiri ağırladı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı etkinlikte yeni tasarımlar sunulmaya devam edildi.

Etkinliğin 11 sezondur isim sponsoru olan Mercedes-Benz, Sonbahar/Kış 2018 sezonunda geride bırakılan 10 sezonu onurlandıran bir koleksiyon kitabı sunuyor. Geçtiğimiz beş yılın en unutulmaz anları, katılan tasarımcıların defile ve sunumlarını yaratıcı fotoğraflar eşliğinde bir araya getiren “Story of X Seasons” isimli bu kitapla Mercedes-Benz, 11. sezonunu görkemli bir biçimde karşılıyor ve Türk moda tarihinin ortak belleğini bir koleksiyon kitabına sığdırıyor.



Kadir Kılıç'ın tasarladığı kıyafetler podyumda başarıyla sergilendi ve takip edenlerden tam not aldı.

fashion week 2018 istanbul

Gün sonunda ünlü şarkıcı Hande Yener de podyuma çıktı.

hande yener fashion week istanbul 2018

Defileyi ünlü stylist Zeynep Şimşek ve geçtiğimiz günlerde gazetemizde röportajı yayınlanan ressam Melis Elmas da takip etti.

zeynep şimşek melis elmas fashion week istanbul 2018

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.