En kıskanç burçlar belli oldu! Bu burçların yanında konuşurken dikkat edin

En kıskanç burçlar belli oldu! Bu burçların yanında konuşurken dikkat edin
Astrolojiye göre her burcun ayrı bir karakter özelliği olduğu bilinmekte. Örneğin kimi burç daha sakin, kimi burç daha endişeli olurken; kimi burç daha çalışkan ve kimi de daha tembel olarak bilinmekte. Bu kez zodyağa göre en kıskanç burçlar belli oldu.

Astrolojide her burcun kendine has özellikleri bulunurken, kimi burçlar ise oldukça kıskanç olmalarıyla bilinir. Bilindiği üzere bazı insanlar, bir ilişkide hayatındaki insanı destekleme konusunda başarılı olamamaktadır. Bu burçlar özellikle hem partnerlerinin hem arkadaşlarının hem de aile fertlerinin dahi başarılarını içten içe çok kıskanabilir ve bundan mutsuz olabilirler.

EN KISKANÇ BURÇLAR BELLİ OLDU!

Elbette sadece bu burçtan olmaları sebebiyle, %100 kıskanç olduklarını söyleyemeyiz. Ancak yine de diğer burçlara oranla daha kıskanç olduklarını söylemek mümkün.

İşte genellikle kıskançlığa daha eğilimli olan o burçlar:


AKREP BURCU


Akrep insanları bazı zamanlarda çok sahiplenici olabilirler. Özellikle kimi zaman kindar ve intikamcı olabilen Akrepler, eğer eşlerinin başarısının ilişkide kendi güçlerini veya kontrollerini azalttığını hissederlerse kıskanabilirler.

YENGEÇ BURCU


Yengeç burçları son derece aileci ve hassastır. Bu burcun insanları sevdiklerini canı pahasına korur ve çok duygusaldır. Eşlerinin başarıları kendilerini güvensiz veya gözden kaçmış hissettirdiğinde kıskançlık gibi durumlar yaşayabilirler.

Aynı zamanda eğer ihmal edildiklerini görürlerse yine canları çok yanabilir ve kıskanabilirler.


ASLAN BURCU

Aslan burçları ilgi odağı olma ve başkalarından hayranlık duyma konusunda uzmandırlar. Ancak partnerlerinin başarıları dikkatleri kendilerinden uzaklaştırırsa onları kıskanmaları söz konusu olabilir. Ayrıca rekabet duyguları güçlüdür. Aynı zamanda sevdiklerini çokça sahiplenen burçlardan biridir.

BAŞAK BURCU


Başak burçları çok ayrıntıcı ve detaycı olmalarıyla bilinirler. Bu burcun insanları ayrıca mükemmeliyetçi özelliklere sahiptir. Kendileri ve başkaları için yüksek standartları vardır. Eşlerinin başarılarının kendi algılanan kusurlarını veya eksikliklerini vurguladığını hissederlerse bu durumda kıskanabilirler.

Ayrıca analitik yapıları, kendilerini partnerleriyle karşılaştırmalarına yol açabilir. Bunun yanı sıra tersine eğer partnerinin onu aldattığını düşünürse ya da böyle bir şeyden şüphelenirse çok fazla ayrıntıya girerek, partnerini eleştirip kıskanabilirler. Başak burcu kadınları ve erkekleri, sahip olduğu dedektif özellikleriyle kirli çamaşırlarınızı çok çabuk ortaya dökebilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.