Edis Büyükçekmece'ye çok yakıştı

Edis Büyükçekmece'ye çok yakıştı
19. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde gerçekleştirilen konserler kapsamında pop müziğinin genç isimlerinden Edis, hayranıyla buluştu. 'Yakışırız' isimli şarkısıyla ünlenen şarkıcıyıağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Belediye Başkanı Akgün, "Edis de Büyükçekmece'ye çok yakıştı" diye konuştu

Yoğun ilgi ve katılımın gerçekleştiği 19.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali, açık hava konserleri ile yaz gecelerini renklendiriyor. Pop müziğinin genç ve başarılı ismi Edis, Büyükçekmece’de on binlerce hayranıyla buluştu. Konser alanını tıklım tıklım dolduran Edis hayranları, konser boyunca ayakta dans ederek şarkılara eşlik etti.

İzdiham yaşandı 
Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleşen Edis konserinde kelimenin tam anlamıyla izdiham yaşandı. Konser saatinden çok önce Kültürpark’a akın eden binlerce Edis hayranı kilometrelerce kuyruk oluşturdu. 6 bin kişi kapasiteli alan tıklım tıklım dolarken, amfiye giremeyen yaklaşık 15 bin kişi Kültürpark’ta kurulan dev ekranlardan sanatçıyı dinledi. Büyük bir ilgi ve coşku ile karşılanan Edis, hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan sevilen şarkılarını söyledi.

Çok mutluyum 
Kemal Sunal Amfi Tiyatro'da dansçılarıyla birlikte sahne alan Edis, kendine özgü dans stiliyle herkesi hayran bıraktı. Konseri izleyenler Edis'in enerjisiyle konser boyunca ayakta dans etti. Büyükçekmece’nin atmosferine ve enerjisine hayran kaldığını belirten Edis, "İnsanın bu kadar kalabalık karşısında dili tutuluyor, burda sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Hepinize ilgi ve sevginiz için teşekkür ediyorum" dedi.

Festivale renk kattı 
Festivalde Edis’i ağırlamaktan mutluluk duyduğunu aktaran Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ise “Edis enerjisi ve coşkusuyla bizlere muhteşem bir konser yaşattı. Ne kadar başarılı bir sanatçı olduğunu hayran kitlesiyle gözler önüne serdi. Festivalimize renk katanlar arasında yer aldığı için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.