Dorock XL'de çalışanlarını döven Şahin Şeker kimdir? Neden işçisini dövdü

Dorock XL'de çalışanlarını döven Şahin Şeker kimdir? Neden işçisini dövdü
İstanbul Beşiktaş'taki Dorock XL'de Şahin Şeker'in çalışanlarına dayak attığı video herkesi şoke etti. Büyük tepki gösterilen Şahin Şeker kimdir?

Beşiktaş'ta bir mekanın sahibi olan Şahin Şeker, çalışanlarının yanında ayağa kalkmamasına sinirlenerek "Beni görünce ayağa kalkacaksınız" deyip dayak attı. Erkek çalışana bir tokat attıktan sonra kadın işçisine defalarca vuran Şahin Şeker'in siniri bir türlü geçmedi

Gaye Akıl adındaki bir kadın Şahin Şeker dayak videosu yayınladı ve vatandaşlardan destek beklediğini söyledi. İki çalışanına şiddet uygulayan Şeker'e sosyal medyada büyük tepki var.

Gaye Akıl kendisinin ve bir erkek çalışanın maruz kaldığı şiddete ilişkin ayrıntıları da paylaştı. Yaptığı açıklamada Akıl, mal sahibi Şahin Şeker adlı kişinin "Beni görünce ayağa" kalkacaksınız diyerek kendilerine şiddet uyguladığını anlattı.

şahin şeker gaye akıl darp dayak

Görüntülerde kapı girişinde bulunan kadın ve erkeğe gelen bir kişinin bir süre sonra ardı ardına tokat attığı görülüyor.

ŞAHİN ŞEKER KİMDİR?

1962 Giresun Şebinkarahisar doğumlu olan Şahin Şeker, Beşiktaş’ta işletmesi olan ünlü bir aileden. Beşiktaş'ta özellikle 60'lı yıllardan 90’lı yıllara kadar siyasette tanınan ismi Kadir Şeker’in oğlu olan Şahin Şeker, evli ve iki çocuk babasıdır.

Şahin Şeker’in babası özellikle sağ cenahta tanınan bir simaydı. Kadir Şeker, geçmişte Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi’nin Beşiktaş İlçe Başkanlığı’nı yapmış, merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e yakınlığıyla bilinen biriydi.

Şahin Şeker, babasının ölümünden sonra ‘Kamburun Otoparkı’ olarak bilinen ağaçlık mekanı ‘Meydan Beşiktaş’ adını verdiği bir kampüs alana çevirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum