Doğuştan mutsuz 3 burç! Gülmeyi hiç bilmiyor, asık suratlılar

Doğuştan mutsuz 3 burç! Gülmeyi hiç bilmiyor, asık suratlılar
İnsanın yapısını, doğasını etkileyen burçlar bir çok davranışınızı da etkiliyor. Gülmeyi unutan hatta hiç bilmeyen bir türlü gülmeyi başaramadığı için mutlu olamayan burçları sizin için araştırdık.

HÜSAMETTİN OZAN ASLAN - İnsanın doğum zamanı ile ilgili olan burçlar tüm hayatımızı etkiliyor. Yapılan araştırmalara göre doğuştan gelen mutsuzluğa sahip olan üç burç bulunuyor. Bir tülü gülmeyi başaramadığı için mutlu olamayan bu burçlar hayatlarını mutsuzluk üzerine kuruyorlar. Doğuştan mutsuzluk hastalığına sahip olan bu burçlar hayattan zevk almadıkları gibi etrafına da mutsuzluk hastalığını bulaştırıyorlar. Baktıkları, yaşadıkları her yer, her olay onların mutsuzluk kaynağı olabiliyor.

Onlar için herşey mutsuz. Çocuklukları, ergenlikleri, yetişkinliği, evliliği, arkadaşları, ailesi ile hayatın her alanında mutsuz yaşıyorlar.
Güldüklerinde şaşırıyorlar, mutsuzluk üzerine kurdukları hayattın olumsuzlukların keyif alıyorlar.

burclar.webpİŞTE DOĞUŞTAN MUTSUZ GÜLMESİNİ BİLMEYEN 3 BURÇ
Etrafına mutsuzluk saçan, suratları asık, gülmeyi bilmeyen, mutlu olamayan üç burcu sizin için sıraladık.

BALIK BURCU

Balık burcu mutlu olacağını aklına bile getirmese de heyecanlı deli dolu bir hayat yaşar. Onlar için mutluluk sürekli olması gerekirken bir türlü sürekli mutluluğu yakalayamazlar ve suratları sürekli asık olur. Yüz ifadelerini iyi kullanmalarına rağmen balık burcu bir türlü mutsuzluğunu gizleyemez, gözleriyle, davranışlarıyla mutsuzluğunu sürekli belli eder.

YAY BURCU

Sahip olduklarını korumak, kaybetmemek için sürekli eşyaya, insana karşı mesafeli duran yay burcu bu değerleri korumak üzerine verdikleri çaba nedeniyle bir türlü mutlu olamazlar. Yaşamı ıskalar, hayattan keyif alamazlar. Her daim heyecan verici fikirleri olmasına rağmen, güldüklerinde veya hareket ettiklerini sınırları kaçırdıklarını düşünüp bu fikirleri hayata geçiremezler. Fikirlerini muhafaza etmek için büyük mücadele veren yay burcu bunların çalınmasından korkarlar, kendilerini mutlu edecek başka insanların olduğunu asla akıllarına bile getirmezler.

BAŞAK BURCU

Başak burçları akıllarına gelen herşeyi takıntı haline getirdikleri için bir türlü mutlu olamazlar. Onlar için ikinci planda kalmak korkunç bir durumdur. Ön plana çıkmak için büyük efor sarf ederler ancak bu efor onları girdikleri ortamda tedirgin ve mutsuz olmalarına neden olur. Uzun süre gülmedikleri gibi yüzleri sürekli asık olur, etrafına mutsuzluk aşılarlar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.