Deneyen herkesin Başarısız Olduğu Zeka Testinde 3 Saniyede Farkı Bulanların Çok Zeki Olduğu Kanıtlandı

Deneyen herkesin Başarısız Olduğu Zeka Testinde 3 Saniyede Farkı Bulanların Çok Zeki Olduğu Kanıtlandı
Zeka testi resimleri arasında farklılıklar vardır. Deneyenler 3 saniyede görüntüler arasındaki farkı algılayamadı. "Bulacağım" diyenlerin bile yapamayacağı bir testte ne kadar iddialısın? 3 saniyede bularak farkınızı kanıtlayın!

Müge Yücetürk - Fark yaratan zeka testi ile kendinizi sınayabilirsiniz. Hazırlanan bir zeka testinde size iki resim veriliyor. İki resim arasındaki farkı 3 saniye içerisinde bulması bekleniyor. Pek çok kişinin giremeyeceği IQ testine girmeye hazırsanız başlayın.

Zeka testini deneyenlerin %95'i bu testi geçemedi

Bir IQ testindeki farkı görmek ne kadar uzun sürerse, o kadar rekabetçi ve ilginç hale gelir. Bu aktivite, gözlem gücünüzü ve zihinsel çevikliğinizi test edecek. Testi çözmeye çalışanlardan üçü başarısız oldu.

Başarılı olma ihtimaliniz size bağlı

3 saniye içerisinde iki görüntüyü birbirinden ayırmanız gerekmektedir. Hazırlanan görselde siyah beyaz fotoğrafı olan bir kadın gösterilmektedir. Farklılıklar ararken sinirlenmemeye çalışın. Keskin bir gözlemci olarak sizi diğerlerinden ayıran test geçme oranı tamamen size bağlıdır.

insanlarin-95i-iki-resim-arasindaki-farki-goremiyor-deneyenlerin-basarisiz-oldugu-zeka-testi-icin-4-saniyede-farki-bularak-kendini-kanitla-1685190623-4067.webp

Gözlem yeteneği yüksek olanlar farkı bulabilir

Resimlere baktığınızda “Bu resim de aynı” diye düşünebilirsiniz. Süre dolduktan sonra, farkı görmek için cevapların resimlerine bakın. İyi gözlem becerisine sahip herkes farkı hemen fark edecektir. Doğru sonucu bir an önce görmem gerekiyor. Resimlere son bir kez bakın ve farklılıkları görün.

h7ajd-1685190648-7981.webp

Farkı bulanlar için cevap

Daha iyi bilişsel yeteneklere sahip olanlar, kendilerine verilen süre miktarında bir fark fark ettiler. onları tebrik ediyoruz. Cevabı göremeyenler için yukarıya bir resim bırakıyorum. Daha fazla IQ testi çözerek geçme oranınızı artırabilir ve beyninizi çalıştırabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.