Çocuk Doğum Ücretleri 2023, ne kadar oldu zam geldi mi?

Çocuk Doğum Ücretleri 2023, ne kadar oldu zam geldi mi?
Günlük hayatta fiyatları sürekli güncelleyen alanlardan biri de sağlık sektörü oldu. Özel bir hastanenin zaten birçok vatandaş için bütçesini aşan doğum ücretlerinin, maddi olumsuzluklar nedeniyle yeniden yenilendiği, yapılan incelemeye göre netleşti.

Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinden bu yana yükselen dolar, günlük hayatta alınan birçok ürün ve hizmette yüksek faiz oranlarının oluşmasına neden oldu. Ekonomik gelişme ışığında hemen her sektör hizmetlerini artırmak zorunda kaldı. Bu noktada özel hastanelerin yükselişe geçtiği haberi geldi. Araştırmalara göre özel hastanelerde doğum ücretleri arttı.

Acıbadem Hastanesi Güncel Doğum Ücretleri 2023

Türkiye'nin önde gelen özel hastanelerinden biri olarak hizmet veren Acıbadem Hastanesi, yeni sezonda kaliteli hizmetleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hizmet kalitesi, sağlık personelinin tecrübesi ve daha birçok faktör sayesinde dünyada adından söz ettiren Acıbadem Hastanesi yeni sezonda da popülerliğini sürdürecek. Ekonomik piyasadaki gelişmelere bağlı olarak fiyatlarının güncelleneceği tahmin edilen ve günlük hayata da yansıması gereken Acıbadem Hastanesi, anne adayları için ücretlerinde de değişiklik yaptı. Doğum ücretleri ile ilgili yapılan bir araştırma, Acıbadem Hastanesi'nde ortalama doğum ücretlerinin aşağıdaki gibi olduğunu gösterdi:

  • Normal doğum: 7.100- 14.000 TL
  • Sezaryen doğum: 7.000- 10.000 TL
  • Epidural doğum: 8.500- 12.000 TL
  • Epidural sezaryen doğum: 7.500- 15.000 TL

Memorial Hastanesi Güncel Doğum Ücretleri 2023

Verdiği hizmetler ve uzman kadrosuyla adından söz ettiren Memorial Hastanesi, gündelik hayata yansıyan ekonomik gelişmeyi de dikkate alarak fiyatlarını güncellemek zorunda kalan bir kurum haline geldi. Yapılan araştırmalar sonucunda hastanenin ortalama doğum ücretlerinin şu şekilde olduğu tespit edilmiştir:

  • Normal doğum: 5.500- 10.000 TL
  • Sezaryen doğum: 6.000- 10.000 TL
  • Epidural doğum: 7.000 TL

Medical Park Hastanesi Güncel Doğum Ücretleri 2023

Sağlık personeli ve hizmet yelpazesiyle dikkat çeken diğer bir nokta ise Medical Park Hastanesi yeni sezonda ücretlerini güncelleyen kurumlardan biri oldu. Yapılan araştırmalar sonucunda hastanenin güncel doğum ücretlerinin şu şekilde olduğu öğrenildi:

  • Normal doğum: 6.200- 8.000 TL
  • Sezaryen doğum: 9.000 TL
  • Epidural doğum: 6.600- 10.000 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.