Coca-Cola fiyatlarına dev zam! Coca Cola kaç TL? Coca Cola, Fanta, Sprite güncel fiyat listesi Ekim 2024!

Coca-Cola fiyatlarına dev zam! Coca Cola kaç TL? Coca Cola, Fanta, Sprite güncel fiyat listesi Ekim 2024!
Yapılan zammın ardından 1 litre, 1.5 litre, 2 litre ve 2.5 litrelik Coca Cola, Fanta ve Sprite ürünlerinin fiyatları ne kadar oldu! İşte sıralı tam liste…

En çok tüketilen gazlı içeceklerden biri olan Coca Cola da zam yağmurundan nasibini aldı. Yapılan zammın ardından gazlı içecek tiryakileri yeni fiyatları araştırmaya başladı. Peki zamlı Coca Cola fiyatları ne olacak, 1 litre, 1.5 litre, 2 litre ve 2.5 litrelik Coca Cola ürünleri kaç liradan satılacak?

Coca Cola’ya zam mı geldi?

Coca-Cola grubu içeceklere zam geleceği haberi kesinleşti. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Coca Cola, Fanta ve Sprite grubu içecek ürünlerine 22 Ekim 2024 Salı günü zam yapılacağını duyurdu. Dündar zam haberinin ardından yeni fiyat listesini de paylaştı.

Coca Cola, Fanta, Sprite ne kadar, kaç TL?

Yapılan son fiyat güncellemesinin ardından 2.5 litrelik Coca Cola, Fanta ve Sprite fiyatları 60 liraya, 2 litrelik içeceklerin fiyatı 50 liraya, 1.5 litrelik kola ürünleri ise 45 liraya yükseldi.

1 litre, 1.5 litre, 2 litre, 2.5 litre Coca Cola fiyat listesi ekim 2024

Zamlı fiyat listelerinin belli olmasının ardından 22 Ekim 2024 Salı günü raflarda yer alacak Coca Cola, Fanta ve Sprite ürünlerinin fiyat listeleri ise şöyle şekillendi:

183844257-dfghgfd-cf6d-001.jpg
Coca Cola, Fanta ve Sprite zamlı fiyat listesi (Kaynak: Erol Dündar)

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.