Bunu Yapmak İmkansız ! İki Resim Arasındaki 7 Farkı 17 Saniye İçinde Tespit Edebilecek Misiniz?

Bunu Yapmak İmkansız ! İki Resim Arasındaki 7 Farkı 17 Saniye İçinde Tespit Edebilecek Misiniz?
Farkı bulma oyunu, kullanıcıdan iki özdeş resim arasındaki farkı bulmasını ister. Hem çocukların hem de yetişkinlerin keyif alabileceği popüler bir aktivitedir.

Berrin Yeşiltepe - Bu etkinliğin temel prensibi birbirine benzer iki resmin yan yana yerleştirilmesi ve katılımcının iki resim arasındaki tüm farkları anlatmasıdır. Bu zorluğu tamamlamak için, katılımcıların resimlere odaklanması ve aralarındaki farkları belirlemesi gerekir.

Hadi daha yakından bakalım: İki resim arasındaki 7 farkı bulun

resimler.webp

Resim oyun oynayan, tablet ile video izleyen bir çocuğu tasvir ediyor ve oda tamamen dağınık. Resme yakından bakın ve iki görüntüyü neyin farklı kıldığını anlamaya çalışın. İki resim arasında 7 fark var ve bunları bulmak için 17 saniyeniz var.

Tüm farklılıkları buldunuz mu?

İki resim arasındaki farkı bulmanın anahtarı, resimlere yakından bakmak ve gözünüze çarpan farklılıkları not etmektir. Bazı farklılıkları fark etmek kolay olsa da, diğerleri biraz bunaltıcı olabilir.

Şu ana kadar kaç fark gördünüz? Acele edin, zaman azalıyor. Çok yakında zaman sona erecek. Verilen süre içinde tüm farkı görmeseniz bile cesaretiniz kırılmasın. Çözümü sonunda sağlayacağız. İyi gözlem becerilerine sahip kişiler, zaman farklarının hepsini olmasa da çoğunu algılayabilir.

zeka.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.