Bu zor yapbozda sadece en zekiler 11 gizli kareyi bulabilir!

Bu zor yapbozda sadece en zekiler 11 gizli kareyi bulabilir!
Bu zor bilmecede yüksek IQ'lu insanlar bile 11 kareyi bulurken çok zorlandılar. Bu kutu bulmacasındaki tüm kareleri 8 saniyede bulabilecek kadar akıllı ve dikkatli misin?

Leyla Karahan Hız - Bu bulmacanın 11 karesi var. Bu yapbozu ancak hepsini bulabilen yüksek IQ'luların çözebileceği iddia ediliyor. Keskin bir düşünür müsünüz? Bu yapbozdaki tüm kareleri bulmam için beni denetler misin? Resimli bulmacalar, zekanızı ve yeteneğinizi test etmenin heyecan verici bir yoludur. Bu kutu bulmaca, beyninizin sınırlarını zorlayacak harika bir bulmaca.

Fotoğraftaki 11 kareyi görebiliyor musunuz?

1.jpg

İşte üst üste binen kareler içeren bir resim bulmacası. Pembe, koyu yeşil, açık yeşil, açık mavi ve lacivert kareler vardır. İlk bakışta, açıkça görülebilen beş kareye sahip basit bir geometrik şekle benziyor.

Yalnızca yüksek IQ'lu kişilerin 8 saniyede tüm kareleri hızlı bir şekilde bulabileceği iddia ediliyor. Yukarıdaki resme yakından bakın ve zamanınız dolmadan 11 karenin tümünü bulmaya çalışın.

CEVAPLAR

Hala bu bulmacadaki tüm kareleri bulamıyorsanız, cevaplar aşağıda. Bu görüntü toplam 11 kare göstermektedir. 5 orta kare, 5 küçük kare ve 1 büyük kare vardır.

2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.