Bu testi insanların sadece yüzde 3'ü çözebildi!

Bu testi insanların sadece yüzde 3'ü çözebildi!
Son zamanlarda popüler olan optik illüzyon testine bir yenisi daha eklendi. Bugünkü bulmacada 3 saniyelik bir zaman sınırı var, ancak önceki optik illüzyon testlerinden biraz daha zor.

Leyla Karahan Hız - Hızlı düşünme ve zekanızın sınırlarını zorlamak için tasarlanan günümüzün optik illüzyon testi, bir resimde saklanan bir kediyi bulmanızı istiyor. Resimde gizlenen kediyi bulmak için sadece 3 saniyeniz var. Daha önce, bu sorunu çözmeye çalışan kişilerin yalnızca %5'i testi 3 saniyeden daha kısa sürede tamamlayabilmişti.

1-1687789015.webp

3 SANİYE İÇERİSİNDE KEDİYİ BUL

Üst ve alt resimlerde saklanan kediyi bulun. Çok zor bir optik yanılsama testini başarıyla çözmek için önce görüntüye odaklanın. Etrafınızda dikkat dağıtıcı şeyler varsa konumunuzu değiştirebilirsiniz. Kronometreyi yalnızca 3 saniye taşıyabileceğinizi unutmayın.

Görüntüye odaklanıldığında, duvarın önünde kadının hemen yanında elinde süpürge ve kova olan bir kadın var. Temiz hava sağlayan bir resimde saklanan bir kediyi bulmanız isteniyor. Hazır olduğunuzda kronometreyi başlatabilir ve teste devam edebilirsiniz. İyi şanslar dilerim.

CEVAP

3, 2, 1 ve sıfır...süre doldu. Resimde saklanan kediyi belirtilen süre içinde bulursanız tebrikler. Testi çözmenin kaç saniye sürdüğünü yorumlara yazarak okuyucularınız arasında tatlı bir yarışma başlatabilirsiniz.

Fotoğrafta saklanan kediyi hala bulamıyorsanız, burada kedinin konumunun çözünürlük anahtarı olarak işaretlendiği bir fotoğraf var. Kedi, temizlikçi kadının süpürgeli kolunun hemen üstünde.

2-1687789021.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.