Bu optik illüzyon insanları çıldırtıyor! Gizli arabayı bulabilecek misiniz?

Bu optik illüzyon insanları çıldırtıyor! Gizli arabayı bulabilecek misiniz?
Bu optik yanılsama insanlarda baş ağrısına neden olur. Bu mantar ve salyangoz resmindeki arabayı görebiliyor musunuz? 10 saniye veya daha kısa sürede görürseniz, bir görsel dahisiniz.

Vedat Baykal - Beynin eksik bilgileri doldurma veya beyinde bulunanlarla eşleşen bilgileri algılama yeteneği hepimiz tarafından bilinen bir bilgidir. Bu test sayesinde beyninizin bu inanılmaz özelliğini test edebilirsiniz. Beyninize meydan okuma sağlamak için bu yapboz, bir arabayı mantarlar ve salyangozlar arasında saklıyor. Gizli arabayı bulabilir misiniz?

1-003.jpg

Fotoğraftaki arabayı görebiliyor musunuz?

Bir Facebook sayfasında yayınlanan görüntü, arabayı mantarlar ve katmanlı salyangozlarla kaplı siyah beyaz bir görüntüyle zekice kamufle ediyor. Şimdi muhtemelen kendinize "Buradaki zorluk nedir?" diye soruyorsunuz. En büyük zorluk bu arabayı 10 saniye içinde bulmaktır.

Zamanda yolculuk edip gerçek bir bulmaca ustası unvanını kazanabilir misin? Lütfen bu bulmacanın becerilerinizi test edeceğini unutmayın. Bu nedenle fotoğraflara dikkatlice bakın ve bir an önce arabanızı bulmaya çalışın.

Gizli arabayı buldunuz mu?

Resimdeki gizli arabayı görebildiniz mi? Hala bulunamadı mı? İşte tam orada, gözünüzden gizlenmiş. Anlamasan da sorun değil. İşte önemli bir ipucu. Arabanın tekerleklerine dikkat edin. Bu şekilde hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Fotoğraflarınıza bu yeni ve taze bakış açısıyla yeni bir görünüm kazandırmak işinizi kolaylaştıracaktır. Ancak, 10 saniye dolmak üzere, bu yüzden acele edin.

Cevap

Zaman doldu! Süre dolmadan arabanın nerede saklandığını buldunuz mu? Tebrikler! Harikasınız ve gözlemleriniz birinci sınıf.

Arabanızı bulamazsanız endişelenmeyin. Bu bilmece kesinlikle becerilerinizi test edecek ve sizi şaşırtacak. Yukarı çıkın ve bu bulmacayı zaman sınırı olmadan tekrar deneyin. Çözüme ulaşmak için: burası arabanın saklandığı yer.

2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.