Bu Fotoğraflar Arasındaki Farkı Bulamanız İmkansız!

Bu Fotoğraflar Arasındaki Farkı Bulamanız İmkansız!
Farkı Bul oyunlarında iki benzer resim arasındaki farkları bulmanız gerekir. Çocukların ve yetişkinlerin keyifle kullanabileceği popüler bir görsel yetenek testidir. Birbirinden farklı iki benzer resmi yan yana yerleştirin.

Berrin Yeşiltepe - İki benzer görüntü yan yana görüntülenir. İki resim arasındaki tüm farkları bulmalısınız. Bunu yapmak için görüntüye odaklanmamız ve iki görüntü arasındaki farkları bulmamız gerekiyor. Bu görsel zeka testi, katılımcılar için sadece eğlenceli değil, aynı zamanda mantıksal ve analitik becerilerin gelişimini de teşvik ediyor. Gözlem becerilerinizi test etmek için bu görüntüyü tek başınıza veya arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca gruplar halinde kendinize meydan okuyarak grubun en hızlısının kim olduğunu öğrenebilirsiniz.

1.webp

2.webp

Yukarıda paylaşılan görselde, kullanıcıların 21 saniye içerisinde benzer 2 görsel arasındaki 7 farkı bulması isteniyor. Bu, değerli zamanınızı gözlem becerilerinizi geliştirmek için harcamanın harika bir yoludur.

Yukarıdaki resimde, içinde bir kız olan bir telefon kulübesi, evcil hayvanını gezdiren bir kişi, gazete okuyan bir kişi, bisiklete binen bir erkek çocuk ve bir koli teslim eden bir teslimatçı gösterilmektedir. Birkaçı işe gidiyor.

İki resim arasında 7 fark var ve bunları bulmak 21 saniye sürüyor. İki resim arasındaki farkı bulmanın anahtarı, resimlere yakından bakmak ve ilginizi çeken farklılıkları fark etmektir.

Bazı farklılıkların fark edilmesi kolaydır, diğerleri ise biraz daha inceliklidir.

Şu ana kadar kaç fark gördünüz?

Acele et, zaman doldu.

Zaman neredeyse doldu. Tüm farklılıkları 21 saniye içinde bulamazsanız cesaretiniz kırılmasın.

Çözümü en sonunda göstereceğim.

İyi gözlem becerisine sahip bir kişi, ayrılan süre içindeki farklılıkların hepsini olmasa da çoğunu tespit edebilir.

Cevaplar

Bu test, beyninizi uyararak ve mantıksal ve analitik düşünmeyi teşvik ederek bir zeka oyunu görevi görür.

3.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.