Bankalar 31 Aralık Salı (yarın) ve 1 Ocak Çarşamba günlerinde açık mı tatil mi

Bankalar 31 Aralık Salı (yarın) ve 1 Ocak Çarşamba günlerinde açık mı tatil mi
Yeni yıl arefesindeki milyonlarca kişi 31 Aralık Salı ve 1 Ocak Çarşamba günü bankaların açık mı yoksa tatil mi olduğunu merak ediyor. İşlemlerini kesintisiz gerçekleştirmek isteyenler Bankalar 31 Aralık Salı ve 1 Ocak Çarşamba günlerinde açık mı tatil mi? sorusunu soruyor. İşte yanıtı.

Birçok bankanın on binlerce şubesinden her gün sayısız işlem gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar yılın son günü olan 31 Aralık Salı ve yeni senenin ilk günü 1 Ocak 2020 Çarşamba tarihlerinde bankaların durumunu öğrenmek istiyor. Havaleden krediye, faturadan kart başvrusuna kadar pek çok işlemin gerçekleştirildiği bankaların durumu merak eidliyor. Peki Bankalar 31 Aralık Salı ve 1 Ocak Çarşamba günlerinde açık mı tatil mi? İşte detaylar...
 


Bankalar 31 Aralık Salı açık mı? Yatım gün mü tam gün mü açık?

Türkiye'de faaliyet gösteren tüm bankalar 09:00'dan 17:30'a kadar açık olacak. Yani tam gün hizmet verecekler. Herhangi bir tatil durumu yok.


Bankalar 1 Ocak Çarşamba günü açık mı tatil mi?

Çarşamba günü bankalarda işi bulunan vatandaşlar için malesef olumsuz bir haberimiz var. Bankalar 1 Ocak'ın resmi tatil olması nedeniyle kapalı. Ancak ATM'ler 24 saat hizmet veriyor. Sadece gönderdiğiniz havaleler perşembe sabahında karşı tarafın hesabına geçecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.