Astrolog Gül Çilem Beyaz'dan eylül ayı burç yorumları

Astrolog Gül Çilem Beyaz'dan eylül ayı burç yorumları
Astrolog Gül Çilem Beyaz, eylül ayı burç yorumları ile karşınızda.

KOÇ BURCU: Yükseliş ve bereketli döneme giriyorsunuz. Yeni eğitim, ortaklık gündeminizde olabilir. Yeni anlaşmalar, iş görüşmeleri, yurtdışı hedefleriniz gerçekleşebilir. Ortak gelirler veya miras konularınız gündeminizdeyse beklentinizin altında olabilir. Ödemeler gecikebilir fakat ilerleyen zamanlarda Eylül ayının 10 undan sonra maddi ve manevi güzellikler olabilir.

Yapacağınız eylemlerinizde daha sakin ve planlı olmanızda fayda var. Ruh haliniz gergin ve aceleci olabilir. Yakın çevre ile tartışmalara girmemeye özen gösterin. Kendiniz veya yakın çevrenizden kişilerin eğitimi için seyahat edebilirsiniz.

Aşk hayatınızda yaşadığınız hayal kırıklıkları sizi fazlasıyla üzmüş olabilir kendinizi geri planda tutup iş ve eğitime yönelmiş olabilirsiniz, kasım ayı aşk hayatınızda güzellikler olabilir. Burada dikkat etmeniz gereken sağlığınız. Özellikle trafik kazalarına veya iş kazalarına dikkat etmelisiniz. Öfkeyle yola çıkmayın lütfen.

BOĞA BURCU: Gündeminizde çocuklarınız, çocukların yurtdışı eğitimleri olabilir. Ani evliliği bitenler çocuk konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz veya evli olanlar çocuklardan kaynaklı sorunlar çıkabilir. Partnerinizle ortak nokta da buluşamayabilirsiniz. İlişkileriniz de hayal kırıklıkları olabilir.

Maddi konular da; mars 2. evinizde para alışverişlerine yatırımlarınıza çok dikkat edin. Yatırım yaparsanız ev veya arsaya sonunda karlı çıkan siz olacaksınız. Bu dönem paranızın nasıl gittiğini anlamayabilirsiniz. Para kazanma azminizden ani kararlar vermeniz size zarar verebilir. Mevcut işlerinizde ticari evrak konularına dikkat etmeniz önemli geçmişte ertelediğiniz tüm evraklar önünüze gelebilir.

İş hayatının yoğunluğu ve stresi böbreklerinizde veya belinizde ağrılara sebep olabilir. Geçmişte yaşadığınız sağlık sorunları tekrar gündeme gelebilir.

İKİZLER BURCU: Eylül ayı sizin için yeni ev, mülk ve taşınmaları gösteriyor. Konfor alanlarınız değişebilir bu dönemde fazla para çıkışı olabilir. Aile içerisinde hastalıklar gündeminize gelebilir.

Konuşmalarınız yanlış anlaşılabilir. Hayatınızdan insanlar çıkabilir. Aileniz kariyeriniz sizin bu ay sınavınız olabilir. Kariyerinizde kendinize baskı yapılıyor gibi hissedebilirsiniz üstlerinizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Söylediklerinize öfkenize dikkat etmeniz önemli. İş bitişleri ayrılıklar olabilir.

Mars 1. Evinizden geçerken sakarlıklara da dikkat etmenizde fayda var. Vurma kırma düşmeler olabilir.

Aşk hayatınızda düzeltilmesi gereken konuları düzeltmeye çalışabilirsiniz. Geçmişe yolculuk yapabilirsiniz uzun zamandır çözümlemediğiniz aşk ve çocuk konularındaki olayları netliğe kavuşturabilirsiniz.

GÜL ÇİLEM BEYAZ
 

YENGEÇ BURCU: İletişim, yakın çevre, akrabalar ve kısa seyahatler gündeminizde olabilir. İşle ilgili beklediğiniz desteği ailenizden yakın çevrenizden görebilirsiniz. Araç alıp satmayı düşünenler için kolaylıkla olabilir.

Ev ve yaşam alanlarında düzeltmeniz gereken sorunlar olabilir. Aile içinde anlaşamama olabilir.

İş ve eğitim konularında yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurtdışı ile ticari işler yapan kişiler için yeni iş fırsatları olabilir. Yabancı dil eğitimleri alabilirsiniz.

Sağlık problemi olanlar ertelememeli, solunum problemleri ve göğüs ağrılarına dikkat etmelisiniz.

Ve bu dönem de gizli düşmanlarınız açığa çıkabilir. Arkanızdan konuşulanları yakın arkadaş çevreniz ortaya çıkarabilir.

ASLAN BURCU: Maddi kaynaklarınız yükselişe geçiyor. Para konularında çok şanslı dönemdesiniz. Fakat yatırımlarınız da dikkatli olmanız gerekiyor sizi zarara sokacak harcamalara dikkat etmelisiniz. Ticari yatırımlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Aldığınız elektronik eşyalar, araçlara dikkat etmenizde fayda var. Uzun zamandır süren miras konularınız varsa gündeme gelip hakkınızı alabilirsiniz.

Bunun yanı sıra kendinizi geliştirmek ek iş fırsatı kazanmak için yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Evli olanlar evliliklerini gözden geçirebilir. Ani beklenmedik kararlar verebilirsiniz hayatınızdan sizi mutlu etmeyen herkesi çıkarabilecek kadar katılıkta olabilirsiniz. Bu durum yakın çevreniz ve arkadaş çevrenizi de etkileyebilir. Aldığınız radikal kararlar doğrultusunda hayatınızda ciddi değişimler yapabilirsiniz.

BAŞAK BURCU: finansal çıkışlara dikkat etmeniz de fayda var. Venüs başak burcuna geçişin de kendinizi daha güzel hissedebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişimler yapabilirsiniz. Maddi konularda beklediğiniz paralar krediler konusu hayatınızda olabilir. Merkür’ün retroya girmesi özellikle geçmişten gelen maddi konular kapanmamış borç ve alacaklar tekrar gündeme gelebilir. Evliler ve evliliği sorunlu olanlar biriktirdiğiniz tüm eski defteri ortaya dökebilirsiniz. Tamam mı devam mı diyebilirsiniz. Tabi bu durum ortaklıklar için de geçerli iş ortaklıklarınızda bitişler veya gözden geçirmeler olabilir. ay sonuna doğru yeni iş veya ortaklık yapabilirsiniz. Hayatınızda odaklandığınız işlere başlangıçlar yeni insanlar yeni işler eylül sonu gibi hayatınızda olacak.

TERAZİ BURCU: Eylül ayında sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 10 eylül de gerçekleşecek dolunay özellikle sağlık konularında sizi uyarıyor. Ruhsal dünyanızda yoğun duygular yaşıyor olabilirsiniz. Bilinçaltınıza attığınız geçmişten gelen sorunlar gün yüzüne dökülebilir. Maddi manevi yaşadığınız tüm duyguları Merkür’ün retroya girmesiyle ortaya dökebilirsiniz. Bugüne kadar duymadığınız konuları duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Psikolojik zorlu süreçler geçirirken ailenizden destek görebilirsiniz. Geçmişten yarım kalan konuları tamamlayacağınız zaman dilimi. Sağlığınız ve iş hayatınızda sorunlar olabilir.

AKREP BURCU: Sosyal çevreniz genişleyebilir. Hayatınıza yeni insanlar girebilir. Yeni aşklar ilişkiler başlayabilir. Aşk ve arkadaşlık konusunda şanslısınız. Gideceğiniz bir gezi veya kalabalık ortamda hayatınızın aşkını bulabilirsiniz. Bu dönem arkadaşlarınızdan büyük destekler göreceğiniz güzel bir dönem. İstediğiniz iş veya görüşme için yakın arkadaş çevrenizin de desteğiniz alabilirsiniz. Finansal konular da gelirleriniz artabilir. Yapacağınız iş görüşmeleri olumlu sonuçlanabilir. Zihninizi dinlendirmek için meditasyonlar enerji çalışmalarına yönelmiş olabilirsiniz. Size çok iyi gelecektir.

YAY BURCU: Şans sizden yana. Kariyer ve maddi konularda yükselişe geçiyorsunuz. Beklediğiniz terfi veya iş olabilir. Kendinizi daha şanslı güçlü ve görünür hissedeceğiniz döneme giriyorsunuz. Kariyerinizdeki hedeflerinize ulaşıyorsunuz. Ailenizin desteğini görebilirsiniz. Yeni ev veya arsa alımı olabilir. Bekarlar ise evlenebilir.

Merkür retrosu 11. Evinizde gerçekleşecek. Arkadaş çevrenizde veya sosyal ortamlardan tanıdığınız insanlarla yanlış anlaşılmalar olabilir. Bunun yanı sıra geçmiş dönem de hayatınızda olan arkadaşınız yeniden sizin hayatınıza dahil olmak isteyebilir.

OĞLAK BURCU: Kariyerinizde ertelenen işler gecikmeli olsa da geliyor. Beklediğiniz maddi gelirlerin gecikmesi sinirlerinizi bozabilir. Konuşmalarda yanlış anlaşılmalar fazla olabilir. Marsın 6. Evinizde olması iş yerinizde çok daha hızlı hareket eden gergin bir ruh halinde olabilirsiniz. Bu durum iş yerinde tartışmalara veya yanlış anlaşılmalara sebep olabilir işten ayrılığa kadar gidebilir.

Venüs’ün terazi burcuna geçmesiyle ertelenen tüm durumlar 10 Eylül itibari ile daha kolay gerçekleşecektir. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ederim kazalara açık bir dönemdesiniz.

KOVA BURCU: Ortak gelirleriniz de artış oluyor. Maddi konularda büyüme olabileceği gibi düşüncesizde hayali yatırımlara yönelmemeye dikkat etmenizde fayda var. Gelen parayı yatırım yapmak isterken kaybedebilirsiniz. Yeni iş veya ortaklık kurmayı düşünenler evraklara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Ne imzaladığınıza tekrar tekrar bakmalısınız.

Ameliyatlarınız gündeme gelebilir. Yaptırmayı düşündüğünüz cerrahi işlemleriniz olabilir. Bunun yanı sıra zor ve stresli ruhsal olarak kendinizi baskı da sıkışmış hissettiğiniz bir dönem olabilir. İlişkilerinizde ki gergin konuşmalar kopmalara sebep olabilir.

BALIK BURCU: Dolunay en çok sizi etkiliyor. Hayatınızın dönüm noktasında olabilirsiniz. Duygusal çöküş psikolojinizi bozmuş olabilir. Özellikle evli olanlar evliliğiniz kopma noktasına gelebilir. Maddi ve manevi geçiş dönemindesiniz. Hayatınız da yeni sayfa açacağınız bir dönem. Eskiyi tamamen geride bırakabilirsiniz. Ortaklıklar evlilikler eylül ayında masaya yatırılabilir. Kendinizi ne kadar geri planda tutmaya çalışsanız da yoğun konuşmalar yanlış anlaşılmalar sizi olayın baş kahramanı yapabilir.

Ev alma kiralama durumu olabilir taşınabilirsiniz. Eylül ayının sonuna doğru maddi imkanlarınızda rahatlama olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.