A’ile

A’ile
15 Temmuz darbe kalkışmasını yapmasına yaptılar da, kim ile? AK Parti’nin ağır toplarından Şaban Dişli’nin kardeşi, M. ile…

15 Temmuz darbe kalkışmasını yapmasına yaptılar da, kim ile? AK Parti’nin ağır toplarından Şaban Dişli’nin kardeşi, M. ile…
*
CHP’nin yerel kalelerinden Ataşehir’de akla hayale sığmayacak dolapları döndürenler, fıırldağı kim ile döndürdü? CHP’li Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin;
 
Eşi, G. ile.
Yeğeni, bacanağı, Ö. ile…
Eniştesi, N. ile…
Buz rezidanstaki 87 numaralı dairenin tapu sahibi olan Kemal bey’in kızı Z. damadı C. ve Özel Kalem Müdürü T. ile…
 
Bitmedi, bonusu var…
Esenyurt’un AK Partili eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun oğlu, H. ile..
*
Peki, Kemal bey’in gündeme düşürdüğü Man adasıyla ilgili sözde illegal işlerde dönen milyon dolarlar, döndüyse, kim ile döndü?
 
Erdoğan’ın;
Dünürü, O. ile…
Abisi, M. ile…
Oğlu, B. ile..
Eniştesi, Z. ile..
İddiada, unvanı Özel Kalem Müdürü olarak geçen M. ile..
*
2014 yerel seçimlerini kazanır kazanmaz, CHP’nin Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar siyasi yol haritasına başlangıçta kim ile başladı?
 
Kızkardeşi, P. ile…
Halakızı, H. ile…
*
Sayın başbakanımız Binali Yıldırım’ın oğlu E. ile devlet ihalesinden dolarlar cukkalanırken, milli yardım kuruluşu dediğimiz Kızılay’daki işler kim ile yürüdü?
 
Başbakanımızın;
Kardeşi, İ. ile…
Yeğeni, A. ile..
Gelini, B. ile..
*
Beylikdüzü’nde yıllardan beri imara kapalı heyelan bölgesine inşaat kondurmak için, seçimin hemen ardından o bölgeden arsa satın alan, sonrasında kafalarının ardındaki büyük projeyi devreye sokma adımı atan CHP’li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, o işe kim ile başladığını bilmiyorsan, bir daha söyleyeyim.
 
Babası, H. ile…
*
Yerel imparatorluğunu yıllarca ilan eden ancak bir geceyarısı talimatıyla pataküte koltuğundan edilen Esenyurt’un eski belediye başkanı Necmi Kadıoğlu,nun, tutarı, 100 milyon TL.’den fazla ihaleleri, bir şirkete, kimin eliyle pasladığını da bu vesileyle öğren.
 
Oğlu, İ. ile…
*
CHP'de, Handan Toprak dönemi başlar başlamaz, Avcılar'da, ahalinin parasıyla kiralanan lüks makam aracı, ilk kiminle vites yükseltti diye merak ediyorsan?
Kocası, Y. ile...
*
AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner’in, dayıoğlunun, Sincik Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasındaki rolü sorgulandığında, "Cuma namazına gittiğimizde her hafta hutbede 'akrabalarını koru kolla' ayeti okunur" yanıtını da, soranın, 'O zaman sizin yaptığınız bu? Öyle mi oluyor?' sorusuna verdiği, "Vallahi sen Allah'ın ayetine bile karşı geliyorsan ben sana ne diyeyim" çıkışını da yadırgama…
*
Çünkü…
*
Her şey A’ile’de başlar, kurtuluş da, çöküş de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.