ABD`de ördek vurma oyununun tabancasıyla gerçek soygun yapıldı!

ABD`de ördek vurma oyununun tabancasıyla gerçek soygun yapıldı!
Güney Carolina'da bir adam, efsanevi ördek vurma oyunu "Duck Hunt"tan tabancayla bir soygun yaptı. Şüpheli, Famicom Zapper'ı kullanarak mağazaya girdi, kasadaki tüm parayı çaldı ve kaçtı.

Vedat Baykal - Güney Carolina'da ilginç bir olay yaşandı. 25 yaşındaki David Dallesandro mağazaya girdi, kasiyere silah doğrulttu ve kasadaki tüm parayı teslim etmesini istedi. Bu oldukça sıradan senaryoda dikkate değer bir ayrıntı, adamın soygunu gerçekleştirmek için bir NES zapper kullanmasıdır.

Nintendo'nun klasik 8-bitlik ördek atıcısı Duck Hunt'tan NES Zapper'ı muhtemelen hatırlıyorsunuzdur. Söz konusu lazer silahı ile ekranda beliren ördekleri vurabildim. Optik sensörlü bu aksesuar, gerçek bir soygun aracı haline geldi.

indir-1.webp

Silahı siyaha boyadı

David'in şüphe uyandırmamak ve olayı ilerletmemek için silahı siyaha boyadığı iddia edildi. Kendini gizlemek için maske, peruk ve kapşonlu bir arada kullandı. Bu, kasiyeri 300 $ çalması için korkutmasına izin verdi.

indir-2.webp

Olaydan sonra kaçan 25 yaşındaki zanlı, kısa süre sonra polis tarafından tutuklandı. NES zapper, Dallesandro'nun bir park yerinde yakalanmış cesedinin üzerinde bulundu, ancak Dallesandro çoktan 300 dolar harcamıştı. Tutuklananlar hapis cezasına çarptırılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.