8 Mart Dünya Kadınlar Günü SMS ve Whatsapp Mesajları Resimli Paylaşımları

8 Mart Dünya Kadınlar Günü SMS ve Whatsapp Mesajları Resimli Paylaşımları
Evrenin yaradılışından bu yana büyük bir özveri ile hayatta var olan kadınlar için önemli bir günü temsil eden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü (Gerçek adıyla Dünya Emekçi Kadınlar Günü) ülkemizde ve tüm dünyada büyük bir ilgi ile karşılanmaktadır. Bu vesileyle annelerimizin, kız kardeşlerimizin, kız arkadaşlarımızın veya eşlerimizin bu anlamlı gününe katkıda bulunmak için mesaj göndermek isteriz. Siz değerli okuycularımız için hazırladığımız haberimizde 8 Mart Kadınlar Günü Whatsapp ve SMS üzerinden gönderilebi

Dünyada hazırlanılan bir gün olarak beklediğimiz 8 Mart Kadınlar Günü için en anlamlı mesajlar ve tebrik yazıları için araştırmalar başladı. Binlerce vatandaş 8 Mart Kadınlar Günü için hedye önerileri aramakta ve göndermek istediği mesajların da kalıbını oluşturmakta. Duygularını yüz yüze söyleme fırsatı olmayanlar veya daha anlamlı ifadeler kullanmak isteyen kişiler Whatsapp ve SMS üzerinden mesaj gönderimi sağlamak için çalışmalar yapıyor. Türkiye'de büyük önemi bulunan emekçi kadınlar için hazırladığımız haberin detaylarında tüm bilgileri bulabilirsiniz.

İletişim yollarının her geçen gün daha da fazlalaştığı günümüzde artık görüşme imkanı sağlamak daha da kolay. Teknolojiye ayak uydurmak isteyen firmalar daha ileriye gitmek için yazılımlar geliştirip kullanıcılara sunuyor. Bu da iletişimi sağlamakla birlikte duygu payaşımını da beraberinde getiriyor. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde binlerce belki de milyonlarca kişi gönderilebilecek mesajlar için araştırma yapıyor. Bizleri büyüten, belirli bir yaşa kadar getiren annelerimize, bir hayatı paylaşan eşlerimize, ailemizdeki tüm kadınlara, öğretmenlere, işçilere ve pek çok sektörde yer alan kadınlara Whatsapp ve SMS aracılığıyla mesaj gönderebilir, mail üstünden de iletişim sağlayabilirsiniz. 8 Mart Kadınlar Günü en güzel anlamlı ve resimli mesajları sizler için derledik.
 

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJLARI


* Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.
* Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü'nü kutluyorum.
* 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk getirsin. Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.
* Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.
* Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadınlar Günü"nüz kutlu olsun.
* Kadınlar olmasaydı dünyadaki hiçbir şeyin önemi kalmazdı. En kıymetli varlık olan kadınların dünya kadınlar günü kutlu olsun.
* Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili annecigim..
* 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.
* Her zaman ne istediğini bilen, erkeğinin ardında ona destek veren, çocuklarının başında koruyup kollayan kadınlar… Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun…
* Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.

DÜNYA KADINLAR GÜNÜ RESİMLİ MESAJLARI


8 mart dünya kadınlar günü resimli mesaj

8 mart dünya kadınlar günü resimli mesjalar

8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyeleri neler?

8 Mart Kadınlar Günü için ne hediye alınır sorular merak edilmeye başladı. Perşembe günü kutlanılacak olan kadınlar günü için en güzel hediye fikirlerini sizler için derledik. Eşinize ya da sevdiğinize ne alacağınıza hala karar vermediyseniz Kadınlar günü hediyeleri, kadına alınacak en güzel 8 Mart kadınlar günü hediye alternatiflerine mutlaka göz atın.

PARFÜM: Parfüm sevmeyen insan yoktur herhalde. Özellikle parfüm alırken sağlığınız için sahte olanlardan sakınmalısınız, hal böyle olunca kaliteli bir parfüm almak için kadınlar günü güzel bir bahane olabilir.

MAKYAJ MALZEMELERİ: Kadınlar, Kadınlar Günü veya değil demeksizin kendilerine makyaj malzemeleri alıyorlar. Ancak Kadınlar Günü özellikle makyaj malzemesi almak için büyük bir fırsat örneğin Gratis, Rossman ya da Watsons gibi mağazalar Kadınlar Günü indirimleri düzenliyorlar, hatta bu indirimler %50’ye bile varabiliyor.

AYAKKABI: Kadınların ayakkabı aşkı tartışılmaz özellikle de zarif ve şık topuklu ayakkabı aşkı. Sanıyoruz ki hiçbir kadının yeterli topuklu ayakkabısı yoktur, özellikle moda bu kadar hızlı ilerlerken. O halde kadınlar için özel bu günde neden şık bir ayakkabı alınmasın ki?

BİLGİSAYAR YA DA TELEFON: Bilgisayar, akıllı telefon, akıllı saat gibi elektronik ürünler sadece erkeklerin değil aynı zamanda kadınların da tutkusu. Kadınlar Gününde kendine yeni bir telefon veya Laptop almak akıllıca olabilir.

ÇİÇEK: Çiçek sevmeyen kadın olmayabilir. Evimize neşe katan rengarenk çiçekler varlıkları ile evlerin havasını değiştiriyor. İster vazoda ister saksıda olsun çiçekler insana mutluluk getiriyor. Kadınlar Günü şerefine de evinizi ya da ofisinizi mutluluk ile donatabilirsiniz.

KIYAFET: Kadınlar Günü özellikle kıyafet satın almak için çok iyi bir fırsat. Hatta ihtiyacınız olan tüm ürünleri önceden satın almayarak Kadınlar Günü indirimlerine bırakabilirsiniz. Özellikle kışlık ürünlerde büyük indirimlerden yaralanmak mümkün oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.