29 Kasım 2022 Salı burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık

29 Kasım 2022 Salı burç yorumları! Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık
Astroloji dünyasında günlük burç yorumları en fazla ilgi gören konu ve okuyucular hayatlarına dair yaşanacakları okumak amacında. Bu sebeple de sorgulamalarda bulunuyor. 29 Kasım 2022 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları haberimizde yer alıyor.

ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre şu açıklama yapıldı; "2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav

Her gün binlerce belki de milyonlarca insanın ilgi alanı olduğu astroloji ve günlük burç yorumları takip edilerek okunmak isteniyor. Hem Türkiye'de hem de dünyada neler yaşanacağına, bu yaşananların ise iş, para ve aşk alanlarında nasıl bir etki göstereceği merak edilerek araştırılıyor. Özellikle kadınların alaka gösterdiği günlük burç yorumları ile karşınıza çıktığımız haberimizde tüm detayları öğrenebilirsiniz. Ancak unutmayın ki haberimizde yer alan burç yorumları farklı internet sitelerinden derlemelerdir. Okuyucularımıza iyi günler dileriz. İnternet üzerindeki yorumlar üzerinden derlenen burçlarla ilgili olarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 29 Kasım 2022 Salı Burç Yorumları bu sayfada yer almaktadır. Hayatınızda sizce nasıl değişiklikler yaşanacak? İyi günler dileriz.

günlük burç yorumları oku


Gün boyunca oldukça hassas olabiliriz, özellikle sabah saatlerinde nostaljik hissedebilir, eski dostlarımızı görmek isteyebiliriz. Gün içinde hassasiyetimizin giderek artabilir, sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapabiliriz. Sezgilerimizin gayet güçlü olduğu bugün ruhsal iniş çıkışlar yaşamaya açığız. Yardımlaşmak, meditasyon yapmak ve dua etmek için uygun bir gün. Gece yarısına doğru bu naif tavrımızdan eser kalmayabilir, hayatın gerçekleri ile yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Günün enerjileri seni nasıl etkiliyor?


29 Kasım 2022 Salı Günlük Burç Yorumları

29 Kasım 2022 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç; kariyer alanında ve iş hayatında başarı sağlayabileceğin bir gün olurken üstleneceğin sorumlulukları yerine getirmekte zorlanmayacak ve liderlik vasfında yeteneklerini gösterebileceksin. Ekonomik alanda kendine olan güvenin artabilir. Ancak günün sonunda içsel olarak yalnız hissedebilir, karamsar bir ruh halinde olabilirsin.


29 Kasım 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa; Fikirsel olarak ve akademik konularda desteklendiğin bir gün yaşarken seyahat etme düşüncesi de seni meşgul edebilir. İlişki içinde olduğun insanlarla yapacağın görüşmelerde sağduyulu ve güvenilir tavrınla düşüncelerinin arkasında sonuna kadar durabilirsin. Akşamüzeri karşındaki insanlara karşı daha hassas olmanda fayda var.


29 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler; çalışma alanlarında üretken ve haraketli zamanlar geçirebileceğin bir gün olabilir. Sezgilerin sana yön verebileceği gibi karşına çıkabilecek fırsat ve teklifleri değerlendirirken gerçeklerin gün yüzüne çıktığını da görebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaşabileceğin finansal bir destek somut adımlar atmanı sağlayabilir.


29 Kasım 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç; ortaklı işlerinde veya eşinle ilgili konularda harekete geçmeyi gerektiren durumları için pozitif bir gün olabilir. İlişkinde uzun vadeli hedeflerine odaklanabilir, ortaklı iş ve ilişkilerinden yana desteklenebilirsin. Günün sonunda oluşabilecek karamsar duygulara dikkat etmelisin, zira baskı altında kaldığını hissedebilirsin.


29 Kasım 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan; yükümlülüğünü aldığın insanların ve sorumlu olduğun işlerin artmasıyla sevdiklerinden destek alman gerektiğini fark edebilirsin. Ötelediğin işleri düzenleyebilir, bazı pürüzleri ortadan kaldırabilirsin. Olası sağlık sorunların için desteklendiğin bir gündesin.  Akşamüzeri oluşabilecek negatif duyguların seni engellemesine izin vermemelisin.


29 Kasım 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak; aşk hayatında bir hareketlenme söz konusu olabilir. Uzaklardan gelebilecek bir kişiyle bir aşk yaşayabilir veya sevdiğin insanla seyahat etme şansı bulabilirsin. Gün içinde yaratıcılığını kullandığın işlerde hedefini yakalaman mümkün görünüyor. Akşam saatlerindeki organizasyonlarda olası birtakım aksaklıkların enerjini düşürmesine izin vermemelisin.


29 Kasım 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi; parasal alanda şans yakalayabileceğin ve destek görebileceğin enerjiler güne damgasını vurabilir. Sorumluluklarınla ilgili olarak yeni koşullar ortaya çıkabilir. Ev hayatında ve aile yaşantında daha önceden başlanmış fakat çözüme kavuşmamış durumlar için hareketlenebilir ve krizleri fırsata çevirebilirsin.


29 Kasım 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep; gün içinde yaratıcılığınla ilgili yaptığın işlerde yeni fırsatlar yakalayabilir ve kendine yeni bir yapılacaklar listesi oluşturabilirsin. İletişim alanında olarak oldukça aktif bir gün geçirebilir ve işlerinde başarı sağlayabilir, ailenin de güvenini kazanabilirsin. Alanında önce olmak, başarını kaçınılmaz kılabilir fakat keyif aldığın konuları öteleyebilirsin.


29 Kasım 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay; bugün beraber çalıştığın insanların karşına çıkardığı fırsatları yakalayabilir ve kazanca çevirebilirsin. Bütçen konusunda oldukça hassas olabilir, alışverişlerini maliyet bilinciyle yaparak karlı çıkabilirsin. Akşamüzeri kişisel yeteneklerini sorgulatan durumlara karşı temkinli olmalı, enerjini yüksek tutmaya bakmalısın.


29 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak; birçok gezegenin burcundaki iş birliği, daha fazla hedef odaklı olmana, çıkarlarını gözetmene, görev ve sorumluluklarını tam anlamıyla yerine getirmene fırsat veriyor. Bu konumu avantaja çevirmeli, sürüncemede kalan işlerine yönelmelisin. Ancak kişisel arzu ve ihtiyaçlarını da görmezden gelmemelisin.


29 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova; sakinliği tercih edeceğin bir gün olurken, dış hayattan kendini izole etmek ve ruhsal olarak kendini dinginleştirmeye özen gösterebilirsin. Kimi zaman zihnindeki sorunları irdeleyip didikleyebilir, kimi zaman karamsar duygulara kapılıp hayattan keyif almayı unutabilirsin.  Duygularına değil hedeflerine yönelmelisin.


29 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık; bugün sosyal içerikli konulara görev bilinciyle yaklaşabilir, üzerine düşen sorumluluklara karşı sağduyulu olabilirsin. Mantık çerçevesinden baktığın ve duygularını karıştırmadığın konularda liderlik rolünü üstlenirken, özgüveninin ve cesaretinin ölçülü olması girişimlerinde başarı çıtanı yükseltebilir. Akşamüzeri boyundan büyük işlere atılmamalısın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.