23 Nisan Cuma bankalar, PTT kargo, kargo şubeleri ve noterler açık mı kapalı mı tatil mi? Ne zaman açılacak

23 Nisan Cuma bankalar, PTT kargo, kargo şubeleri ve noterler açık mı kapalı mı tatil mi? Ne zaman açılacak
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlanacağı 23 Nisan Cuma gününde birçok kurum, kuruluş veya devlet dairesinin hizmet verip vermeyeceği merak konusu araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. 23 Nisan Cuma bankalar, PTT kargo, kargo şubeleri ve noterler açık mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye ve dünyada bulunan Türklerin büyük bir coşku ile kutlayacağı 23 Nisan Cuma günü duygusu yüksek bayrama tanıklık etmemizi sağlayacak. Milyonların tek yürek olacağı bu önemli tarihi çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları da anılacak. Hafta içine gelen bayram sebebiyle milyonlarca vatandaş işlerini halletmek üzere gittikleri birçok yerin açık mı yoska kapalı mı olduklarını merak ederek araştırmalarda bulunuyor. Peki, 23 Nisan Cuma bankalar, PTT kargo, kargo şubeleri ve noterler açık mı kapalı mı tatil mi? Detaylar haberimizde yer alıyor. 



23 Nisan Cuma bankalar açık mı? Ne zaman açılacak?

Bankalar resmi tatilletde çalışmamaktadır. Haftanın da son mesai gününe geldiğinden dolayı üç günlük bir tatil söz konusu. Banka şubeleri 26 Nisan Pazartesi tarihinden itibaren hizmet vermeye devam edecek.


 

23 Nisan Cuma PTT Kargo açık mı? Ne zaman açılacak?

PTT Kargo da devletin kurumu olmasından dolayı kapalıdır. Üç günlük tatilin ardından 26 Nisan Pazartesi günü müşterini ağırlamayı sürdürecek.


23 Nisan Cuma kargolar açık mı? Ne zaman açılacak?

Özel kargo şirketleri geçen sene koronavirüs etkisinden dolayı patlayan online alışveriş gönderileri sebebiyle açık kalmıştı ancak şu an akıbetleri bilinmiyor.


 

23 Nisan Cuma noterler açık mı? Ne zaman açılacak?

Noterler de cuma gününde kapalı olacak. Pazartesi sabahından itibaren hizmet vermeye devam edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.