23 Haziran tarihli otobüs, otel, uçak bileti/rezervasyonu iade alınır veya iptal edilir

23 Haziran tarihli otobüs, otel, uçak bileti/rezervasyonu iade alınır veya iptal edilir
YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini 23 Haziran'da yenilenmesine karar vermesi tatilcilerde de yeni bir soruyu beraberinde getirdi. Vatandaşlar bu tarihte sahip oldukları otobüs, otel, uçak bileti/rezervasyonunu nasıl iade alabileceklerini, değişiklik yapabileceklerini ya da iptal edebileceklerini araştırıyor.

AK Parti'nin olağan üstü itirazları sonucunda önceki akşam YSK tarafından yenilenmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 10 milyon 800 bin civarında vatandaş bir kez daha sandık başına gidecek. 31 Mart yerel seçimlerinden galip çıkan Ekrem İmamoğlu ile kaybeden Binali Yıldırım arasında geçecek yarışa halk da yoğun ilgi gösterecek. Özellikle seçimin belirlendiği 23 haziran tarihine bileti ya da rezervasyonları olanla iade, değişiklik ya da iptal işlemlerini nasıl gerçekleştireceğini araştırıyor.

23 Haziran bileti/rezervasyonu nasıl iptal ya da iade edilir?
İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş yaz ayları için yaptığı planlama dahilinde karar öncesinde 23 Haziran'ı da kapsayan tatil için uçak veya otobüs biletleriyle otel rezervasyonu yaptırdı. Şimdi ise bu tarihte İstanbul'da bulunmak istemelerinden dolayı paralarını iade almak ya da rezervasyonlarının iptal edilmesi için araştırma yapıyorlar. Satın alma işlemi yaptığınız firmalarla gerekli görüşmeleri yaparak biletinizin ya da rezervasyonunuzun iptal veya iadesini sağlayabilirsiniz.

23 Haziran bileti/rezervasyonu nasıl değiştirilir?
23 Haziran için alınan karar sonrasında farklı bir tarihte tatil yapmak isteyen vatandaşlar için tarih değişikliği de söz konusu. Birçok otel ve seyahat firması bilet değişikliklerinde de seçime yüksek katılım sebebiyle kolaylık sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.