1 Mayıs Cuma kargolar açık mı kapalı mı? Yurtiçi MNG Aras Sürat ve PTT Kargo çalışma saatleri

1 Mayıs Cuma kargolar açık mı kapalı mı? Yurtiçi MNG Aras Sürat ve PTT Kargo çalışma saatleri
1 Mayıs'ın hem İşçi Bayramı olması hem de İçişleri Bakanlığı tarafından üç günlük sokağa çıkma yasağının ilk gününe denk gelmesi sonrası binlerce kişi kargo şirketlerinin çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyor. Peki 1 Mayıs Cuma kargolar açık mı kapalı mı? Yurtiçi MNG Aras Sürat ve DHL kargo çalışma saatleri haberimizde yer alıyır.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir hafta sonlarında uygulanan ve geçtiğimiz hafta 23 Nisan ile yarından itibaren de İşçi Bayramı'yla birleştirilen sokağa çıkma yasağı sonrasında gözler kargo şirketlerine çevrildi. Hizmet veren firmaların açık olup olmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlar 1 Mayıs Cuma kargolar açık mı? sorusnu sorarak yanıt araştırıyor. Özellikle son dönemde patlayan internet alışverişlerinde tercih edilen kargo markaları müşterilerine hangi imkanları sunuyor sizler için derledik. 
 


1 Mayıs Cuma kargolar açık mı?

Binlerce kişinin en çok sorduğu sorulardan biri olan ve bugünden itibaren gündemdeki yerini alacak olan kargo firmalarının akıbeti belli oldu. 1-3 Mayıs arasında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında kargolar açık olacal. Sebebi ise yayımlanan genelge ile uygulamadan muaf olmaları. Kapsam dışında kalan kargo firmalarının çalışma saatlerinde değişiklik yaşanabilmektedir.

ptt kargo logo


1 Mayıs Cuma PTT Kargo açık mı? Çalışma saatleri

Devletin kurumu olan PTT Kargo'nun çalışma saatleri 08:30 ila 17:00 arasındadır. Hafta sonu ise tüm şubeler kapalıdır. Bazı bölge şubeleri 13:30'a kadar hizmet verebilmektedir.


yurtiçi kargo logo


1 Mayıs Cuma Yurtiçi Kargo açık mı? Çalışma saatleri

Gönderiniz Yurtiçi Kargo ile geliyor veya gidiyorsa çalışma saatleri 08:30 ila 18:00 arasındadır. Sokağa çıkma yasağında da çalışmaktadır.

mng kargo logo


1 Mayıs Cuma MNG Kargo açık mı? Çalışma saatleri

Tercihiniz eğer MNG Kargo ise onlar da Yurtiçi Kargo gibi 08:30 ila 18:00 arasında çalışmaktadır. Hafta sonu ise 08:30 ila 15:30 arasında hizmet vermektedirler.


aras kargo logo


1 Mayıs Cuma Aras Kargo açık mı? Çalışma saatleri

Açılış saati 08:30 olup kapanışı ise 18:00'de yapmaktadır. Hafta sonlarında 08:30 ila 14:00 arasında çalışmaktadır.


sürat kargo logo


1 Mayıs Cuma Sürat Kargo açık mı? Çalışma saatleri

Sürat kargo'nun farklı saat dilimleri bulunuyor. Doğu illerinde 09:00'da batı illerinde ise 08:30'da açıılmaktaadır. Mesai sonu ise 18:30'dur. Doğu şehirlerinde 18:00'e kadar açıktır. Hafta sonunda da 08:30 - 14:00 arasında hizmet vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.