Zuhal Topal'la Yemekteyiz Toprak Karadeniz kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Toprak Karadeniz kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor ve hafta başlıyor. Yeni haftanın yarışmacıları da merak konusuydu ve Toprak Karadeniz onlardan biri. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Toprak Karadeniz kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla TV8'deki yerini almayı sürdüren Yemekteyiz'in 14'üncü haftası bugün başlıyor. Pazartesiden cumaya gerçekleşecek kıyasıya mücadelede yer alacak yarışmacılar tanıtıldı ve rekabet nefes kesiyor. Birbirinden hamarat beş isim arasında Toprak Karadeniz de bulunuyor ve daha önce de ekran tecrübesine sahip bir yarışmacı. Kendisi hakkında da araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Toprak Karadeniz kimdir? Instagram hesabı haberimizde haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Toprak Karadeniz kimdir?

Bu haftanın tek erkek yarışmacısı olarak ekranlardaki yerini alacak olan Toprak Karadeniz daha önce Business Channel Türk'te yayınlanan Restauran TV'de Sema Baysal'ın konuğuydu. Şeflik yapan ve mutfakla yakından ilişkisi bulunan Karadeniz'in bu haftaki performansı da söz konusu nedenden dolayı sabırsızlıkla bekleniyor. Instagram hesabı @toprakkaradenizz'dir.

 

zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Devran Gün


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Toprak Karadeniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.