Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevgi kimdir? Sevgi Kişi kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevgi kimdir? Sevgi Kişi kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlara geliyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların performanslarını sergilediği zorlu rekabette hafta ortası yarışmacısı belli oldu. Buna göre Sevgi Kişi kendisine ayrılan sürede birincilik mücadelesi verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevgi kimdir? Sevgi Kişi kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlardaki yerini alan Yemekteyiz'de bugün yepyeni bir bölüm daha seyircileirn karşısına çıkıyor. Pazartesiden bu yana ilgiyle seyredilen ve her bölümü heyecanla takip edilen programın yeni gününde yaşanılacaklar da merakla bekleniyor. Haftanın en iddialı yarışmacıları arasında yer alan Sevgi bugün mutfağa girerek önce yemeklerini yapacak ardından da puanlarını alacak. Finalde birinciliği elde etmeye çalışacak olan genç yarışmacı oldukça iddialı ve hamaratlığını milyonlarca kişiye ispat etmeye kararlı. Kendisi hakkında da binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevgi kimdir? Sevgi Kişi kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Yemekteyiz Sevgi kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 68'inci bölümünde yarışacak olan Sevgi Hanım ilk iki gün yorumlarıyla rakipleirne karşı mücadele vermişti ve sözleri ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Bugün ise ellerini çalıştırması ve en lezzetli yemekleri hazırlaması gerekiyor. Kendisine dair bilgilere aşağıda yer verilmiştir.

zuhal topal'la yemekteyiz sevgi kişi

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevgi Kişi (15 Aralık Çarşamba Yarışmacısı) kimdir?

  • 30 yaşında
  • Mesleği muhasebeci
  • İstanbul da yaşıyor
  • Hazır ürünlere karşı
  • Aslen Bingöllü
  • İstanbul da yaşıyor
  • Sunumlara önem veriyor
  • Dikkatli bir yapısı var

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.