Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Devran Gün kaç puan aldı? 16 Aralık Perşembe puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Devran Gün kaç puan aldı? 16 Aralık Perşembe puanları
Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılardan haftanın en çok araştırılan isimlerinden Hatice Devran Gün performansıyla en yüksek puanı almak ve yarın 15 bin lirayı kazanmak amacında. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Devran Gün kaç puan aldı? 16 Aralık Perşembe puanları haberimizde.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la yemekteyiz'in 69. bölümü başladı. Pazartesiden bu yana kadar yaşanan süreçte rakiplerini eleştiren Hatice Devran Gün bugün ise yemeklerini hazırlayarak birinciliği elde etmeye çalışacak. Mutfağa girerek menüsünü yapacak genç yarışmacı ardından da rakiplerinden puanlarını alarak sırasını tamamlayacak. Kendisinin yemekleri de merak konusu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Aralık Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

Fenomen oldu

Programın bugün yayınlanacak olan yeni bölümünde boy gösterecek olan Hatice Devran Gün, sebzesi için yapılan "bayat" eleştirisi için Toprak Karadeniz'e "Siz evden getirmiş olabilirsiniz" dedi. Rakiplerine karşı enerjik tavrılarıyla adından söz ettirenn ve internette fenomen haline gelen genç yarışmacının menüsü için gelecek eleştirilere en kararlı şekilde cevap verecek.

zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli

zuhal topal'la yemekteyiz devran gün


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Devran Gün menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Hatice Devran Gün hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Et ağırlıklı menüsü ile memleketini de ön plana çıkarmayı hedefleyen güzel yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Hatice Devran Gün'e kim kaç puan verdi?

Puan veren Puan
Duygu İpekçi x puan
Tuba Decedeli x puan
Toprak Karadeniz x puan
Sevgi Kişi x puan
Zuhal Topal Cuma günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.