Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülay Kurt kaç puan aldı? 22 Eylül 2021 Çarşamba puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülay Kurt kaç puan aldı? 22 Eylül 2021 Çarşamba puanları
TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Gülcan Güvenç ile başlayan haftada dün Alaa Aabed de puanlarını almıştı. Hafta ortasında sıra Gülay Kurt'a geldi. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede en yüksek puanları elde edebilmek amacıyla kolları sıvayacak ve işe koyulacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülay Kurt hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? 22 Eylül 2021 Çarşamba puanları

Haftanın beş günü boyunca ekranlardaki yerini almaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir bölüm daha izleyicilerle buluşuyor. Pazartesi başlayan yeni haftasında ilk iki günü geride bırakan başarılı yarışmada Gülcan Güvenç ve Alaa Abed performanslarını sergileyerek puanlarını almıştı. Şimdi ise sıra Gülay Kurt'ta. Kuaförlük mesleğini uzun süredir icra eden ve binlerce kişiye salonunda hizmet veren genç yarışmacının bugünkü yemekleri, menüsü, rakiplerini ağırlaması ve menüsü herkes tarafından merak ediliyor ve sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülay Kurt hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? 22 Eylül 2021 Çarşamba puanları haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülay'ın menüsü

TV8'de yayınlanacak olan yeni sezonun 8. bölümünde hünerlerini gösterecek olan Gülay Kurt rakipleri gibi zor anlar yaşayacak. Ancak 15 bin liranın sahibi olabilmesi için her şeyin üstesinden gelebilmesi gerekiyor. Gülay mutfaktaki sevimli halleri, kendine has tadım şekilleri ve sofrasıyla adından söz ettirdi. Cüneyit Bey ve Gülcan Hanım'ın tepkilerine karşı da yine oldukça farklı cevaplar verdi. Kendisinin menüsü haberimizde yer alacak.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülay

 


Yemekteyiz Gülay Kurt kaç puan aldı?

Yeni haftanın üçüncü arışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Gülay Kurt'un gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.