Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gioacchino dell'Aquila kimdir? İtalyan yarışmacı Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gioacchino dell'Aquila kimdir? İtalyan yarışmacı Instagram hesabı
Türkiye'nin bu sezon en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Ayın son gününde ekranlara gelecek ilk bölümde yarışmacılar açıklandı ve İtalyan bir şef kendisini kanıtlamak adına programdaki yerini alacak. O isim Gioacchino dell'Aquila oldu ve kendisi hakında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gioacchino dell'Aquila kimdir? İtalyan yarışmacının Instagram hesabı haberimizde.

Televizyon ekranlarında lezzet ve yarışma heyecanını bir arada sunan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansları ile izleyenlerin karşısına çıkacağı günde herkesin hedefi 15 bin lirayı kazanmak. Kendi günlerinde yemekleri, diğer bölümlerinde ise yorumlarıyla mutlu sona ulaşmak isteyen isimler arasında İtalyan bir şef bulunuyor. Gioacchino dell'Aquila bu haftanın adından en çok söz ettirecek yarışmacıları arasında yer alıyor ve ilgi odağı haline gelmeyi başardı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gioacchino dell'Aquila kimdir? İtalyan yarışmacının Instagram hesabı haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gioacchino dell'Aquila kimdir? 

Dünyanın en önemli mutfaklarından biri olan İtalyan kültürü ile birlikte yarışmaya gelen Gioacchino dell'Aquila fragmanda dahi ilgi çekti. Yarışmacı Deniz'in kahve yanına koyduğu suyla birlikte kendisine gösterdiği tepki bir hayli komikti. Gastronomi eğitmenliği yapan Gioacchino, İtalyan Mutfağı Akademisi'nin de kurucusu. Workshoplar da veriyor. Aynı zamanda tıbbi bitki uzmanı  ve gıda mühendisi. İtalyan mutfağından esintileri sofrasna taşıması bekleniyor.

Gioacchino dell'Aquila
 


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gioacchino Instagram hesabı

Bu haftanın en çok konuşulacak yarışmacılarından biri olan Gioacchino'nun Instagram hesabı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kendisinin 15 bine yaklaşan bir takipçi sayısı var. Yarışmaya katıldıktan sonra bu sayıyı artırması bekleniyor. İtalyan şefi @gidaofficial adresinden takip edebilirsiniz.

Gioacchino dell'Aquila

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.