Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Aras Gün kaç puan aldı? 9 Aralık Perşembe puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Aras Gün kaç puan aldı? 9 Aralık Perşembe puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri zorlu mücadelede bugün final öncesinde yarışacak isim Funda Aras Gün oldu. Hafta başından bu yana güzelliği ile dikkat çeken yarışmacının yemekleri ve puanları da merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Arslan kaç puan aldı? 9 Aralık Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile seyircileri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki dördüncü gün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyerek 15 bin lira mücadelesi verdiği programda bugün yemekleri ile rakipleri ve Zuhal Topal'ı etkilemeye çalışacak isim Funda Aras Gün oldu. Güzel yarışmacı 2.5 saatte hazırlayacağı yemeklerle birinciliği elde etmek amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Arslan kaç puan aldı? 9 Aralık Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.


 

Funda Aras Gün hangi yemekleri yaptı?

Haftanın yeni gününde yarışan isimlerden biri olan Funda Aras Gün geride kalan üç bölümde önce Beyza Nur Uzun ardından Soner Tan Tığlı ve dün de Furkan Bozkurt'un yemeklerini yorumlamıştı. Bugün ise kendisi mutfağa girecek ve yemekleri ile birlikte kritik bir sınav verecek. Sofra düzeni ve sunumuyla rakipleri kadar Zuhal Topal'ı da etkilemek isteyen güzel yarışmacının hangi tercihleri yapacağı da merak konusu. Funda Aras Gün'ün menüsü haberimize eklenecektir.


Funda Aras Gün

Funda Aras Gün

Funda Aras Gün


 

Funda Aras Gün kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 64. bölüm yarışmacısı olan Funda Aras Gün bugün yemeklerini hazırladıktan sonra Zuhal Topal'ın yanına oturacak ve kendisine gelen eleştirilere yanıt verecek. Dğerlendirmeler konusunda da zaman zaman zor anlar yaşaması muhtemel. 15 bin lirayı evine götürmek isteyen genç yarışmacı, rakiplerine rağmen mutlu sona ulaşmakta kararı.

Funda Aras Gün'e kim kaç puan verdi?

Puan veren Puan
Esra Gülşah Bitirim x puan
Furkan Bozkurt x puan
Soner Tan Tığlı x puan
Beyza Nur Uzun x puan
Zuhal Topal Cuma günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.