Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eda kimdir? Eda Demircan Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eda kimdir? Eda Demircan Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Yine kıran kırana bir mücadelenin sergileneceği zorlu rekabette boy gösterecek isimlerden biri de Eda Hanım oldu. Güzel yarışmacı hakkında araştırmalar yapılıyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eda kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden hamarat beş yarışmacının 15 bin lirayı kazanabilmek adına verdiği mücadeleye katılan isimler de merak konusu oluyor. Yayınlanan fragmanda güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran yarışmacılardan Eda hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgilenmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eda kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alnına yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eda kimdir?

Bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak olan Eda Hanım, giydiği dekolteli ve çiçek desenli elbisesi ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Bu haftanın adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Eda, yayınlanan fragmanda patates keki için "Beş çayına benzemiş" yorumunda bulundu. Kendisi oldukça iddialı ve büyük ödülle eve dönmek istiyor.

zuhal topal'la yemekteyiz eda


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eda Instagram hesabı

Programın bu hafta en çok konuşulacak yarışmacılarından biri olarak gözüken Eda'yı sosyal medyada takip etmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Kendisinin Instagram profili bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.