Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Ağdaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Ağdaş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümlerle birlikte yayın hayatında 100 bölümü geride bırakan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının yemekleri ve yorumları ile birincilik için savaştıkları maratonun yeni gününde yarışacak ilk isim Deniz olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor ve bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz kimdir? Deniz Ağdaş kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Ekranlarda lezzet fırtınası estiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. 100 bölüm yayınlanarak dalya diyen programın yeni haftasında yarışacak yarışmacılar açıklandı ve herkes kendisine verilen sürede birinciliği elde etmek adına mutfağa girecek. Türk ve dünya mutfağından birçok lezzetin televizyona taşındığı programın yeni yarışmacılarından biri de Deniz oldu. Kendisi hakkında çok sayıda izleyici araştırmalarda bulunup sosyal medya hesaplarından yorum yazıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz kimdir? Deniz Ağdaş kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Yemekteyiz Deniz kimdir?

Haftanın ilk yarışmacısı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Deniz, rakiplerinin acımasız eleştirilerinden nasibini alıyor. Ayşegül'ün mutfağını ziyaret ettiği genç yarışmacı, İtalyan şef Gio'nun önüne getirdiği su ile de yine zor anlar yaşadı. Murat Bey ise "dolmayı herkes yapmamalı" yorumunda bulunurken Eda da "patates keki beş çayına benzemiş" dedi.  28 yaşında. 2 senelik evli. Kendisinden baklımlı ve anaç biri gelmesi halinde kıskanacağını söyledi.


zuhal topal'la yemekteyiz deniz


 

Yemekteyiz Deniz Instagram 

Yarışmanın 101. bölüm yarışmacısı olarak mutfağa girecek Deniz'in sosyal medya hesapları da araştırılıyor. Özellikle de Instagram profili. Kendisini @denizemrahagdas profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.