Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ekim - 8 Ekim yarışmacıları kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ekim - 8 Ekim yarışmacıları kimdir?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in dördüncü haftası başlıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların kendilerine verilen sürede en iyisini yapmak istedikleri maratonda bir kişi 15 bin liranın sahibi olacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4 Ekim - 8 Ekim yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonda da adından söz ettirmeyi sürdüren Yemekteyiz'de ayın son haftası başlıyor. Ekim ayının ilk günlerinde ekranlara gelecek olan yeni haftada kimlerin yarışacağı şimdiden merak konusu oldu. Yayınşanan fragmanda yaşanacaklar da herkesi ekran başına kilitleyecek. Bu sebeple zorlu maratonun kahramanları merak ediliyor ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Her anı çekişmeye sahne olacak, lezzet ve rekabet dolu programın takipçileri şimdiden sabırsız. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 4-8 Ekim yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 27 Eylül - 1 Ekim yarışmacıları kimdir?

Birbirinden iddialı isimlerin kendisini kanıtlamak, el hünerlerini milyonlara ispatlamak ve 15 bin liralık ödülü kazanmak adına vereceği mücadlee ilgiyle izlenecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftadaki yarışmacıları açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de neler yaşandı?

Geride kalan hafta büyük bir çekişmeye sahne oldu ve 15 bin liranın sahibi açıklandı. İlk gün Hatice Eroğlu yarıştı. Zuhal Topal da dahil olmak üzere 23 puan aldı. İkinci bölümün yarışmacısı ise Ogün Karataş'tı. Beşiktaşlı olmasıyla ön plana çıkan Karataş 24 puan aldı ve zirveye oturdu. Haftanın üçüncü gününde ise Duygu Karakaş 20 puan toplayabildi. Ümit Pul da Duygu ile aynı puanı aldı. Adından en çok söz ettiren Olena ise 12 puanla sonuncu oldu. Birinciliği Ogün Karataş kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.