Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Ocak puanları | Deniz Ağdaş kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Ocak puanları | Deniz Ağdaş kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanan 100 bölümün ardından izleyicilerin karşısına yeni haftasıyla çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan devam ediyor. Kıran kırana geçmesi beklenen zorlu rekabetin ilk gününde Deniz Ağdaş kendisine verilen sürede birincilik mücadelesi verecek ve ardından puanlarıyla cuma günü için avantajı eline geçirmeye çalışacak. Peki, Deniz Ağdaş kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Ocak puanları haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ilk gün başlıyor. Katılacak yarışmacıların açıklandığı zorlu yarışmada Deniz, Murat, Gio, Ayşegül ve Eda kozlarını paylaşacak. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Deniz'in yarıştığı görüldü. Kendisinden beklentisi büyük olan insanları mahcup etmemek ve 15 bin lirayı kazanmak. Önce alışverişe gidecek ardından da mutfakta hünerlerini sergileyecek güzel yarışmacının gün sonundaki durumu da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Deniz Ağdaş kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Ocak puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz kimdir?

Haftanın ilk yarışmacısı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak olan Deniz, rakiplerinin acımasız eleştirilerinden nasibini alıyor. Ayşegül'ün mutfağını ziyaret ettiği genç yarışmacı, İtalyan şef Gio'nun önüne getirdiği su ile de yine zor anlar yaşadı. Murat Bey ise "dolmayı herkes yapmamalı" yorumunda bulunurken Eda da "patates keki beş çayına benzemiş" dedi.


 

21'inci hafta başlıyor

Bugün startı verilecek olan yeni haftada ilk yarışmacı olarak mutfaktaki yerini alacak güzel yarışmacı fragmandaki performansını puanlara yansıtabilmek adına çabalayacak. Giydiği yeşil renk eşofman takımı ile yemek yapmaya koyulan Deniz'in masada alacağı yorumlar da kaderini belirleyecek. Bomba gibi bir ilk bölüm seyircileri bekliyor.

deniz ağdaş



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Deniz Ağdaş'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Deniz Ağdaş hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Deniz Ağdaş kim kaç puan verdi?

Gio:
Murat:
Ayşegül:
Eda:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.