Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Şubat Çarşamba puanları | Murat Uzan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Şubat Çarşamba puanları | Murat Uzan kaç puan aldı?
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki üçüncü gün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarını sergileyerek birincilik için mücadele verdiği zorlu rekabette bugün Murat Uzan ter dökecek. Sert mizacıyla dikkat çeken Uzan'ın bugünkü performansı da merak konusu ve bir an önce izlenmek isteniyor. Gözler gün sonunda. Murat Uzan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Şubat Çarşamba puanları haberimizd

Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğunda oturduğu Yemekteyiz'de haftanın üçüncü günü başlıyor. Beş yarışmacının kıyasıya mücadelesine tanıklık edilen zorlu rekabette pazartesi günü Deniz Ağdaş yarışmıştı. Puanlarını alan güzel yarışmacının ardından dün de Eda Demircan mutfağa girerek yemeklerini hazırladı ve rakiplerinin karşısına çıktı. Bugün ise Murat Uzan marifetlerini göstermek üzere kolları sıvayacak. Gün sonunda final için kendine avantaj sağlamak isteyen deneyimli isim bugün milyonlara yeteneklerini ispatlamak amacında. Peki, Murat Uzan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Şubat Çarşamba puanları haberimizde.


 

Bizi masadan mı kovacaksınız?

Murat Uzan'ın bugün rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısında vereceği sınav kritik önem taşıyor. Alacağı puanları cuma gününde de kendisini en üst sıraya taşıyacak şekilde şekillendirmek isteyen deneyimli yarışmacı elini hızlı tutup lezzetini sofraya yansıtmak durumunda. Masada ise gergin anlar yaşanıyor. Beğenip beğenmemiş gibi yorum yapmaları halinde kendisinden çekeceği olacağını dile getiren Murat Uzan'a karşılık Eda; "Bizi masadan mı kovacaksınız?" tepkisinde bulundu.


 

Murat Uzan (2 Şubat Çarşamba Yarışmacısı) kimdir?

  • 40 yaşında
  • Kendisini Arap Atına benzetiyor
  • Düşündüğünü anında söyleyen biri
  • İstanbul da yaşıyor
  • 2 yıl önce boşandı


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat Uzan'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Murat Uzan'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Murat Uzan'a kim kaç puan verdi?

Gio:
Eda:
Ayşegül:
Deniz:





Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.