Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ocak puanları | Hanife Özdemir kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ocak puanları | Hanife Özdemir kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ikinci gün heyecanı başlıyor. Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen yarışmada dün yarışan Samet Gürsoy'un ardından bugün de Hanife Özdemir mutfağa girerek marifetlerini sergileyecek. Peki, Hanife Özdemir kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ocak puanları haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunuculuk koltuğunda oturduğu Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı ve hamarat beş yarışmacının kendi günlerinde yarıştıkları ve puanlarını aldığı zorlu rekabette bugün Hanife Özdemir mutfağa girecek .Karadenizli yarışmacı 2.5 saatte en az 5 çeşit yemekle rakiplerinin karşısına çıkacak. Zuhal Topal'ı da etkilemek isteyen Özdemir, kardeşinden de alacağı destekle birlikte Rize fırtınası estirecek. Peki, Hanife Özdemir kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Ocak puanları haberimizde. Sizler de yarışmacı ve ölüm hakkında yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Karadeniz fırtınası estirecek

Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan bölümleri akşam saatlerine kadar ilgiyle seyredilen Yemekteyiz'de bugün yeni haftanın ikinci günü. Samet Gürsoy sonrasında yarışacak olan Hanife Özdemir, Karadeniz yemekleriylerakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısında olacak. Hamsili pilav, lahana sarması ve fındıklı ev baklavası fragmanda görünen lezzetlerden biriydi. Kendisi elinden gelenin en iyisini yaparak birinciliği kazanmak amacında.
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hanife Özdemir menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Hanife Özdemir hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.



Hanife Özdemir'e kim kaç puan verdi?

Banu Doğan
Aynur Ateş
Murat Giresun
Samet Gürsoy:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.