Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak - 21 Ocak yarışmacıları kimdir? (Banu, Hanife, Aynur, Murat ve Samet)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak - 21 Ocak yarışmacıları kimdir? (Banu, Hanife, Aynur, Murat ve Samet)
TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmalar arasında en çok izlenenlerden biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Ocak ayının üçüncü haftasında yarışacak beş yarışmacı belli oldu ve herkes kendileri hakkında araştırmalarda bulunuyor. Beş gün boyunca yarışacak isimler Banu, Hanife, Aynur, Murat ve Samet olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak - 21Ocak yarışmacıları Banu, Hanife, Aynur, Murat ve Samet kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilir

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Banu, Hanife, Aynur, Murat ve Samet olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak - 21Ocak yarışmacıları Banu, Hanife, Aynur, Murat ve Samet kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Ocak - 21 Ocak yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman dün yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Banu Doğan, Hanife, Aynur Ateş, Murat Giresun ve Samet Gürsoy 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 17 Ocak - 21 Ocak 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Yemekteyiz Banu Doğan kimdir?

Bu haftanın en çok dikkat çeken ismi olmayı başaran Banu Doğan 30 yaşında. Programa katılan güzel kadınların 'yemek yapamaz' algısını kırabilmek adına mücadele verecek genç yarışmacı, beş gün boyunca adından sıkça söz ettirecek. Kendisi hakkındaki bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem


 

Yemekteyiz Murat Giresun kimdir?

Beş günlük maratonda daha önce ekran tecrübesi bulunan tek isim olan Murat Giresun yine bir yemek yarışması ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. FOX TV'de yayınlanan Şef Akademi'ye katılan Giresun bu kez kendisini Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de test edecek. 15 bin lira için oldukça iddialı. Kendisi hakkındaki bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem


Yemekteyiz Samet Gürsoy kimdir?

Bugün başlayacak yeni haftanın ilk yarışmacısı olan Samet Gürsoy mutfağı ile herkesi etkilemeyi başardı. Ancak bulaşık makinesi olmaması ona dezavantaj yaratabilir. Masası ve salonunun dekorasyonu ile geçer not aldı. Murat Giresun ise "Bekara iyi gider" dedi. Kendisi hakkındaki bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

zuhal topal'la yemekteyiz melike zengin


 

Yemekteyiz Aynur Ateş kimdir?

Performansıyla 15 bin lira mücadelesi verecek isimlerden biri olan Aynur Ateş, Banu Hanım'a verdiği sweatshirt cevabu ile bir anda gündeme oturdu. Kendisi hakkındaki bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.


 

Yemekteyiz Hanife kimdir?

Murat Giresun'un zerdeçallı pilav ile ilgili eleştirisi sonrasındaki tepkisiyle fragmanda gözüktü. Kendisi hakkındaki bilgiler yarışma başladıktan sonra eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.