Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Şubat Salı puanları | Eda Demircan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Şubat Salı puanları | Eda Demircan kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen lezzet yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bölüm daha başlıyor. Yeni ayın ilk gününde mutfağa girecek olan Eda Demircan, kendisine verilen sürede en iyi yemekleri hazırlayarak birincilik mücadelesinde öne geçebilmek adına çaba gösterecek. Kendisinin performansı da merak konusu. Peki, Eda Demircan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Şubat Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal  Topal'ın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha başlıyor. Dün Deniz Ağdaş'ın katılımı ile birlikte haftaya merhaba diyen porgramda bugün Eda Demircan kolları sıvayacak. Önce alışverişini yapıp ardından da sofrasını hazırlamak üzere mutfağa girecek güzel yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar kaderini belirleyecek. Kıran kırana sürecek haftanın ikinci günü yine sert eleştirilere de sahne olacak. Dopdolu bir gün seyircileri bekliyor. Peki, Eda Demircan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Şubat Salı puanları haberimizde yer alıyor.


Eda Demircan (1 Şubat Salı Yarışmacısı) kimdir?

  • Aslen Samsunlu
  • Hazır cevap biri
  • Oje takıntısı var
  • İstanbul'da yaşıyor
  • Hijyene çok dikkat ediyor


Yumurtaları unuttu, makinenin kolu kırıldı!

Bugün rakiplerini geride bırakabilmek adına milyonların önünde ter dökecek Eda Demircan, aksiliklerle baş etmek zorunda kaldı. Önce yumurtalarını unuttu, ardından da hamur makinesinin kolu kırıldı. Bu nedenle de hamuru kendi elleri ile açtı. Şanssızlığını ise; "Makinelerin gazabına uğradım. Bana beddua mı ettiler, ne yaptılar... " sözleri ile yorumladı. Çarşaf böreği ise Zuhal Topal'ı heyecanlandırdı. Sofrada yine sert ve soğuk rüzgarlar esti.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eda Demircan'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Eda Demircan hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Eda Demircan kim kaç puan verdi?

Gio:
Murat:
Ayşegül:
Deniz:





Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.